Vacature: Servicemonteur

  • Salaris Tussen € 2136,- en € 2294,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Als jij een echte alleskunner bent in het installeren van warmte apparatuur voor keukens, dan zijn wij op zoek naar jou! Naast de installatie verzorg je ook service en onderhoud aan het apparatuur en los je zelfstandig storingen op. Dit doe je bij overheidsinstellingen, in het onderwijs, de gezondheidszorg en bij hotels en restaurants.

In deze functie als servicemonteur is jouw hoofdtaak het installeren en onderhouden van warmte apparatuur. Denk aan de vaatwasmachine, het fornuis, ovens, combi-steamers, bain-maries en warmtelampen. Je werkt tijdens kantoortijden maar een echte servicemonteur heeft geen 9 tot 5 mentaliteit. Je bent een doorzetter als het gaat om oplossen van storingen. Je bent vriendelijk naar de opdrachtgever, je bent immers het visitekaartje van het bedrijf. Nederlands is de voertaal maar als je Engels spreekt is dat een pre. Je gaat werken in je eigen regio en je gaat mee draaien in een storingsdienstrooster. Het aantal weekenddiensten is door de omvang van het serviceteam beperkt.

Functie-eisen

  • Bij voorkeur MBO niveau 3 in de techniek
  • Uiteraard hebben wij graag dat je ervaring hebt, maar is techniek helemaal jouw ding, en wil je er helemaal voor gaan, stuur dan toch je CV in.
  • Beheerst de Nederlandse zowel mondeling als schriftelijk
  • In het bezit van rijbewijs B

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever installeert complete keukens in bedrijfs-restauratieve voorzieningen bij overheidsinstellingen, in het onderwijs, de gezondheidszorg en bij hotels en restaurants. Naast de nieuwe installaties verzorgen zij ook de service en het onderhoud van het apparatuur.

Wat wij bieden

Wij bieden je een martkconform salaris voor een afwisselende functie in een dynamisch team. Je ontvangt hierbij een salaris tussen € 2136,- en  € 2294,- afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Ben jij de Servicemonteur  die wij zoeken? Reageer dan nu direct of in ieder geval voor 9 juni 2023. Vragen? Bel naar onze Abiant vestiging in Groningen op het telefoonnummer 050-549 2840. 

Deel deze vacature via