Vacature: Voeger

  • Salaris Tussen € 13,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een voeger die oog heeft voor kwaliteit. Wij zoeken een echte vakman die zich graag richt op het voegen van muren en gevels. Ben jij dit? Dan is dit de kans voor jou!

Als voeger voorzie jij de gevels van een nieuwe voeg. Het werk wat jij verricht is vooral renovatiewerk van bestaande muren. Voordat je begint met het voegen, inspecteer je de bestaande voegen om te bepalen wat voor soort voeg het beste is voor het project en om te zien of er reparaties nodig zijn aan het metselwerk. Vervolgens maak je de gevels schoon en verwijder je de oude voegen met behulp van het juiste gereedschap. 

Je werkt op verschillende projecten denk aan grote renovatieprojecten maar ook bij particulieren. Hierbij ga je altijd voor het beste resultaat. Jouw werk vereist precisie en vakmanschap om ervoor te zorgen dat de voegen goed zijn aangebracht. Daarnaast zorg jij dat het past bij de stijl en het karakter van het gebouw. Je werkt vaak samen met andere bouwprofessionals, zoals metselaars, architecten en bouwopzichters, om ervoor te zorgen dat het voegwerk goed aansluit op het metselwerk en voldoet aan de wensen van de klant. Het is dus erg belangrijk dat jij zowel zelfstandig als in een team goed kan werken. 

Ben jij degene die wij zoeken? 

Functie-eisen

  • Je hebt geen hoogtevrees
  • Je bent in bezit van rijbewijs B (BE kan je via ons behalen!)
  • Je hebt een geldig VCA-certificaat (of de bereidheid om deze via ons te behalen)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een bedrijf waar de lijntjes kort zijn en ze altijd kwaliteit willen uitstralen. Niet alleen naar de klanten, maar ook naar jou! Je werkt met goed gereedschap om het werk goed uit te voeren.

Wat wij bieden

Wij bieden een afwisselende functie met en salaris tussen de € 13,- en € 17,- per uur afhankelijk van je ervaring. Ook heb je recht op 25 vakantiedagen per jaar en is er veel ruimte en budget voor scholing. 

Ben jij een ervaren Voeger? Solliciteer dan bij voorkeur direct, maar uiterlijk voor 10 juni 2023. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze Abiant vestiging in Groningen op het telefoonnummer 050-549 2840. Tot snel! 

Deel deze vacature via