Vacature: Filiaalmanager bouwmarkt

  • Salaris Tussen € 2500,- en € 4500,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau MboHbo

Over de functie

We zijn op zoek naar een ervaren filiaalmanager die op zoek is naar een nieuwe uitdaging! Ben jij bekend met bouwmaterialen en weet jij hoe je een klein team moet aansturen? Lees dan snel verder!

Met jouw kennis en ervaring denk jij in oplossingen en kansen en weet jij precies wat belangrijk is voor jou klanten en collega's. Je gaat een kleine groep collega's aansturen en coacht deze op een positieve manier zodat zij zich nog verder gaan ontwikkelen en doorgroeien. Verder draag jij zorg voor een goede personeelsplanning, zorg je voor een goede bevoorrading van de winkel en voer je lichte administratieve handelingen uit. Daarnaast ben je veel te vinden op de werkvloer, help je mee met alle voorkomende werkzaamheden in de bouwmarkt en ga je zo nu en dan de buitendienst in. Kortom, een uitdagende baan met veel mogelijkheden. 

Functie-eisen

  • je bent bekend met techniek, gereedschap & bouwmaterialen
  • flexibel inzetbaar
  • aantoonbare ervaring in een soort gelijke functie
  • klantvriendelijk en servicegericht

Over het bedrijf

Wegens aanhoudende drukte is onze opdrachtgever in de omgeving van Hoogezand op zoek naar een gedreven filiaalmanager voor zijn goedlopende bouwmarkt.  

Wat wij bieden

Wij bieden jou een uitdagende fulltime functie, waarbij je normaliter van maandag tot en met vrijdag werkt en indien nodig ook op de zaterdag beschikbaar bent. Bij wederzijds goed bevallen heb je uitzicht op een vaste aanstelling bij het bedrijf. Je salaris zal conform de cao Doe-het-zelf branche ingeschaald worden De hoogte is afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

Ben jij geïnteresseerd in de functie "filiaalmanager bouwmarkt"? Dan ontvangen wij graag voor 15 juni jouw cv met motivatiebrief. Wil je meer informatie of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met ons kantoor in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15 of via ons e-mailadres infoscheemda@abiant.nl.

Deel deze vacature via