Vacature: Loodgieter

  • Salaris Tussen € 13,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Klazienaveen
  • Opleidingsniveau VmboMavoHavoMboHbo

Over de functie

Zie jij een carrière als loodgieter helemaal zitten? Of heb jij al ervaring als loodgieter en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij een leuke baan voor jou! Voor een opdrachtgever in de omgeving Emmen zijn wij ter aanvulling van het team op zoek naar een loodgieters.

Je gaat aan de slag bij een allround installatiebedrijf. Als loodgieter ben je verantwoordelijk voor de aanleg en onderhoud van sanitair, verwarmingsinstallaties, waterleidingen en/of rioleringen bij zowel de particuliere als de zakelijke klant. Daarnaast kun je ook worden ingezet bij de aanleg van duurzame energietechnieken. Hierbij kun je denken aan de aanleg van warmtepompen en ventilatiesystemen. Afhankelijk van de grootte van de opdracht ga je zelfstandig of met je collega's op pad. Op de locatie ben je het aanspreekpunt voor de klant en met jouw kennis en kunde zorg je ervoor dat je een tevreden klant achterlaat voorzien van een mooie betrouwbare installatie. 

Functie-eisen

  • ervaring als loodgieter, of bereid zijn dit te willen leren.
  • affiniteit met installatietechniek
  • teamplayer
  • VCA-certificaat
  • B-rijbewijs en eigen vervoer

Ook als je niet aan alle functie-eisen voldoet, maar wel heel enthousiast wordt van deze vacature komen we graag met je in contact. Heb je niet de benodigde opleiding, maar wil je wel graag aan het werk in de installatietechniek? Dan bieden wij ook de mogelijkheid om de nodige opleidingen of trainingen te volgen.

Over het bedrijf

Het bedrijf levert volledige service in de installatietechniek en in de duurzame energietechnieken in Noordoost-Nederland aan zowel kleine particuliere als de zakelijke klanten. Het leveren van hoogwaardige en betrouwbare installaties en het bijdragen aan een beter milieu staan bij het bedrijf hoog in het vaandel.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan voor langere tijd. Jouw salaris als loodgieter ligt conform de cao Metaal en Techniek tussen de € 14,- en € 18,- bruto per uur en is mede afhankelijk van jouw leeftijd, kennis en ervaring. Daarnaast krijg je bij onze opdrachtgever de mogelijkheid om bedrijfstrainingen en/of opleidingen te volgen.

Ben jij de loodgieter die wij zoeken? Reageer dan zo snel mogelijk! Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature 'loodgieter'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Emmen op het telefoonnummer 0591 70 11 01 en vraag naar Perry.

Deel deze vacature via