Vacature: Vrachtwagenchauffeur

  • Salaris Tussen € 14,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Dwingeloo
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een ervaren vrachtwagenchauffeur, maar steek je ook graag de handen uit de mouwen? Ben je graag bij de weg en voel jij je ook thuis op de bouwplaats? Houd jij van afwisseling in je werk? Word dan vrachtwagenchauffeur bij onze opdrachtgever in de omgeving van Beilen! Iets voor jou?

Jouw nieuwe werkgever is een staalbouwspecialist uit Drenthe. Als vrachtwagenchauffeur vervoer je de staalconstructies naar de bouwplaats. Op de bouwplaats wissel je de vrachtwagen in voor een roterende verreiker. Met de roterende verreiker hijs je de verschillende staalconstructies en stalen balken naar de juiste plaats. Stroop je ook nog graag de mouwen op? Geen probleem, want op de bouwplaats kun je ook helpen bij de montagewerkzaamheden. Voor deze vacature zijn wij dan ook op zoek naar een ervaren vrachtwagenchauffeur, die ook goed overweg kan met de roterende verreiker.

Functie-eisen

  • Ervaring als vrachtwagenchauffeur en machinist roterende verreiker
  • In het bezit van een CE rijbewijs, code 95 en een hijsbewijs
  • Aanpakkersmentaliteit

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een staalbouwbedrijf dat draagconstructies voor bedrijfs- en openbare gebouwen en voor de agrarische sector fabriceert en monteert. Bij onze opdrachtgever heerst een informele sfeer. Ze hebben een nuchtere kijk op zaken en iedereen stroopt de mouwen op. Kortom een echt een no-nonsens bedrijf waar ambacht en techniek samen komen.

Wat wij bieden

Wij bieden jouw een afwisselende functie voor langere tijd, waarbij de mogelijkheid bestaat dat je op den duur in dienst treedt bij onze opdrachtgever. Je ontvangt een salaris conform de cao Metaal en Techniek. Het bruto uurloon ligt, bij 21 jaar en ouder, tussen de € 14,- en € 18,- per uur. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. 

Houd jij van afwisseling en start je liever nog vandaag dan morgen? Wacht dan niet te lang en solliciteer gelijk! Wil je graag wat meer informatie of heb je nog vragen over de vacature 'Vrachtwagenchauffeur'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00 en vraag naar Daniëlle of Hans.

Deel deze vacature via