Vacature: Parttime schoonmaker Winsum

  • Salaris Tussen € 12,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 9 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau OngeschooldMbo

Over de functie

Voor een opdrachtgever zoeken wij iemand die twee avonden in de week wat uurtjes over heeft om schoon te maken! Weet jij van aanpakken en weet jij wat écht schoon is? Ga dan aan de slag als parttime schoonmaker in Winsum!

Als schoonmaakmedewerker ben je verantwoordelijk voor het schoonhouden van diverse locaties in Winsum. Je taken omvatten onder andere het stofzuigen en dweilen van vloeren, het reinigen van meubilair, keukens, en het legen van prullenbakken. Je weet van aanpakken en weet duidelijk wat écht schoon is! Je gaat samen met een andere medewerker aan de slag en werkt dus nooit alleen, wel zo gezellig dus!

Concreet zijn de werktijden: dinsdag- en vrijdagavond van 18:00 tot 21:00

Functie-eisen

Bij voorkeur heb jij ervaring met schoonmaakwerkzaamheden, daarnaast:

  • Ben jij flexibel ingesteld
  • Kan jij prima zelfstandig werken
  • Kan jij zelfstandig naar de locaties in Winsum, bij voorkeur woonachtig in Winsum 

Over het bedrijf

Onze professionele opdrachtgever zorgt ervoor dat klanten onbezorgd kunnen genieten van een stralend schoon kantoor. Het bedrijf is een begrip in Bedum en in Noord-Nederland, ze zijn gespecialiseerd in glazen wassen en het schoonmaken van kantoren. Kwaliteit is de standaard van onze opdrachtgever. In alle aspecten van het schoonmaken stellen ze kwaliteit en een hygiënische werkomgeving voorop voor een optimale werkervaring. Het streven naar kwaliteit is voor hen een gewoonte geworden en ze zorgen ervoor dat het kantoor optimaal wordt schoongemaakt tegen de hoogste kwaliteit. 

Wat wij bieden

De vacature voor schoonmaker avonduren in Winsum betreft een parttime functie. Jouw salaris ligt tussen de €12,15 en €13,45 bruto per uur. Je uiteindelijke salaris is afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt. 

Wil jij aan het werk als schoonmaker in Winsum? Reageer dan direct op deze vacature! Je kunt solliciteren tot 16 juni 2023. Eerst meer informatie of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30. 

Deel deze vacature via