Vacature: Parttime winkelmedewerker slagerij

  • Salaris Tussen € 7,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 24 uur
  • Standplaats Winneweer
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Voor een Slagerij in Winneweer zoeken wij een winkelhulp voor een paar dagen per week.

In de slagerij help je mee met alle veelvoorkomende werkzaamheden. Hierbij kan je denken aan het samenstellen van barbecuepakketten, en verpakken en ompakken van vlees en schoonmaakwerkzaamheden. Eventueel kan je ook klanten helpen, kassawerkzaamheden verrichten en de telefoon aannemen om bestellingen aan te nemen.

Functie-eisen

  • klantvriendelijk
  • woonachtig in de regio 

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een informele kleine slager, waar je samen met de eigenaar werkt. Je hoeft geen ervaring te hebben met het werk, maar wel wordt verwacht dat je in de loop der tijd zelfstandig aan het werk kunt. En dat je zelf initiatief neemt en het werk ziet liggen, zoals het legen van prullenbakken en schoonhouden van de werkomgeving.

Wat wij bieden

De werkdagen zijn donderdag, vrijdag en zaterdag. Je werkt van 9.00 uur tot 17.00 uur. Tussen de middag heb je een uur lunchpauze.  Kun je maar 1 of 2 van deze dagen? Geen probleem, ook wanneer je bijvoorbeeld alleen op de ochtenden kan horen wij het graag!

Ben jij de parttime winkelmedewerker die wij zoeken? Solliciteer dan gelijk. Solliciteren kan tot en met 16 juni. Wil je meer informatie of heb je vragen? Bel ons op 0596 59 22 22.

Deel deze vacature via