Vacature: Monteur installatietechniek

  • Salaris Tussen € 13,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Emmen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij affiniteit met de installatietechniek en ben je op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Voor een opdrachtgever in Emmen zijn wij op zoek naar meerdere installatiemonteurs.

Je gaat zelfstandig of samen met een van je collega's op pad om aan de slag te gaan bij grote en kleine projecten in de woningbouw, utiliteitsbouw en in de industrie. Met een bus vol gereedschap ga je op pad om veel verschillende werkzaamheden uit te voeren. Zo plaats je de ene dag elektrische installaties of verwarmingssystemen, en ben je de andere dag aan de slag met loodgieterswerkzaamheden. Ook het plaatsen van airco's, ventilatiesystemen en cv-ketels behoren tot jouw werkzaamheden. Uiteraard is het in deze functie mogelijk om jou voorkeuren aan verschillende installatietechnieken aan te geven.

Functie-eisen

  • affiniteit met installatietechniek
  • MBO werk- en denkniveau
  • VCA
  • B rijbewijs
  • afgeronde technische MBO opleiding

Ook als je niet aan alle functie-eisen voldoet, maar wel heel enthousiast wordt van deze vacature komen we graag met je in contact. Heb je niet de benodigde opleiding, maar zou je wel aan de slag willen in de installatietechniek, dan bieden wij jou de mogelijkheid aan om intern bij ons een opleiding te volgen.

Over het bedrijf

De opdrachtgever zit gevestigd in de omgeving van Emmen en levert een compleet pakket aan in de installatietechniek aan grote en kleine projecten in Noordoost-Nederland. Het bedrijf richt zich op duurzame ontwikkelingen en helpt daarmee bij het verduurzamen van huizen en bedrijven.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan voor langere termijn. Goede arbeidsvoorwaarden en een salaris conform cao Metaal en Techniek tussen de € 14,- en € 17,- bruto per uur. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om bedrijfstrainingen en/of opleidingen te volgen en daarmee investeren we in jouw persoonlijke ontwikkeling. Ben jij de allround installatiemonteur die wij zoeken? Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Emmen op 0591 70 11 01

Deel deze vacature via