Vacature: Middagmelker Stedum

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 6 uur
  • Standplaats Stedum
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Een paar middagen in de week koeien melken in de melkstal klinkt als de ideale bijbaan toch? Als melker kun je naast je school of studie aan de slag! Past dit bij jou? Dan horen we dat graag!

Als melker op dit bedrijf verzorg jij enkele melkbeurten in de week. Het gaat om ongeveer twee middagen per week. Per melkbeurt ben je ongeveer 3 uur bezig van het ophalen van de koeien, tot melkbeurt zelf en het schoonmaken van de melkstal achteraf. 

Functie-eisen

Jij past goed op dit bedrijf wanneer je enkele middagen per week beschikbaar bent en affiniteit hebt met koeien. 

Over het bedrijf

Op het melkveebedrijf in Stedum worden ongeveer 100 koeien gemolken. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een functie voor 2 middagen per week, waarbij er eventueel mogelijkheden zijn om meer uren te maken op andere melkveebedrijven. Jouw salaris is conform je leeftijd, ouder dan 21 jaar? Dan ontvang je salaris afhankelijk van je werkervaring. Ook bouw je vakantiegeld en vakantiedagen op.

Dan horen we graag van jou voor 16 juni. Heb je nog vragen over deze vacature of wil je meer info over de vacature middagmelker Stedum? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum door te bellen naar 050 319 96 30, of mail ons: infobedum@abiant.nl

Deel deze vacature via