Vacature: Gecertificeerd Lasser

  • Salaris Tussen € 14,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een lasser die kwaliteit hoog in het vaandel heeft? De staalconstructies die moeten worden gelast zijn kwalitatief van hoog niveau.

Jouw collega zorgt ervoor dat de constructie wordt samengesteld. Jij kunt vervolgens doen wat je het liefste doet! Namelijk het lassen van de volledig stalen constructie met MIG/MAG.

Functie-eisen

  • geldige lascertificaten 135/138
  • ruime ervaring als lasser
  • VCA certificaat

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is de prominente wereldspeler op het gebied van hijsblokken en staaldraadeindverbindingen (sockets). Al sinds 1898 produceren en leveren ze vanuit Noord-Nederland de producten aan nationale en internationale organisaties. Zowel standaard producten als maatwerk worden volledig in eigen huis gerealiseerd. Onze klant heeft één aanspreekpunt en kan erop rekenen dat onze opdrachtgever snel en werkbare adviezen levert op basis van een hoog kennisniveau. Zo dragen ze bij aan de continuïteit van het productieproces van de offshore en onshore industrie en waarborgen ze de constante kwaliteit van de productlevenscyclus van hun producten.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie. Je wordt verloond conform cao Metaal en Techniek. Het salaris bedraagt tussen € 14,- en € 18,- bruto per uur. Dit is afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt

Ben je enthousiast geworden van deze vacature gecertificeerd lasser? Solliciteer dan voor 16 juni. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau Abiant Stadskanaal 0599-651808.

Deel deze vacature via