Vacature: Assistent wegwerker

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Opende
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Wil jij een gezonde portie vitamine D binnen krijgen en weet je daarnaast van aanpakken? Dan is deze functie wellicht iets voor jou. Als assistent wegwerker zorg jij ervoor dat de wegen tijdens wegwerkzaamheden op de juiste manier worden afgezet, zodat het werk goed kan worden uitgevoerd. Je werkt met één collega die langs verschillende soorten wegen werkzaamheden uitvoert. Hier assisteer jij in doordat jij zorgt dat de wegen op de juiste manier worden afgezet, zodat je samen met je collega de werkzaamheden kunnen uitvoern. Doordat je aan de slag gaat met het verzetten van verkeersborden en wegafzettingen, betekent dit dat je topfit moet voelen en dat je beschikt over een echte aanpakkersmentaliteit. De werkzaamheden zijn fulltime en je kun zo snel mogelijk beginnen. Het komt wel eens voor dat je bijvoorbeeld om 4 uur 's ochtends moet beginnen, dus hierin wordt van je verwacht dat je flexibel bent. Uiteraard ben je dan wel eerder vrij!

Functie-eisen

  • Je beschikt over een echte aanpakkersmentaliteit
  • Je bent in het bezit van een B-rijbewijs (BE is mooi meegenomen)
  • Je bent flexibel
  • Je bent bij voorkeur in het bezit van VCA (of bereid om te leren)

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een eenmansbedrijf in de omgeving van Opende. Doordat het een eenmanszaak betreft, zijn de lijntjes kort en kun je goed schakelen. Het bedrijf voert wegwerkzaamheden uit door het Noorden van Nederland, en hier zul jij deel van gaan uitmaken. Als het werk goed bevalt en er is een goede klik, kun je hier voor langere tijd aan de slag!

Wat wij bieden

Naast een fulltime baan voor langere tijd, bieden wij een bruto uurloon aan tussen de €12,- en €15,-. Daarnaast kun je je VCA halen via Abiant, en voorzien wij de benodigde werkkleding of veiligheidsschoenen. Word jij enthousiast van het lezen van deze vacature en wil jij aan de slag als assistent wegwerker? Aarzel dan niet en solliciteer vóór 16 juni aanstaande via de button. Heb je vragen over de vacature? Bel dan naar onze vestiging in Leek, via telefoonnummer 0594-519944.

Deel deze vacature via