Vacature: Meewerkend voorman hovenier

  • Salaris Tussen € 13,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Assen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een gepassioneerde hovenier met uitstekende leiderschapsvaardigheden? Heb je een oog voor detail en een passie voor het creëren van prachtige groene ruimtes? Ga dan aan de slag als meewerkend voorman hovenier in Assen.

Jij gaat als meewerkend voorman hovenier geen enkele uitdaging uit de weg. Samen met een professioneel team ga je complete tuinen realiseren bij particuliere klanten en bedrijven. Jij werkt samen met het team, coördineert het team en zorgt ervoor dat het project tijdig wordt voltooid. Je gaat samen met het team bestrating aanleggen, maar ook vijvers en bijbehorende verlichting. Je gaat overkappingen plaatsen en met jouw kennis van planten zorg jij dat de tuin perfect wordt afgewerkt. 

Wij zijn op zoek naar een kandidaat die sterk in zijn of haar schoenen staat en beschikt over goede sociale vaardigheden. Wij zijn op zoek naar een vindingrijk persoon, die problemen ter plaatse kan oplossen en tegelijk het team kan motiveren wanneer het lastig wordt. Jij weet als ervaren hovenier wat het is om in verschillende (weer)omstandigheden te werken en je bent stressbestendig. Je kan makkelijk een nieuw ontwerp voor een tuin lezen, je kan een tuin inmeten en uitzetten. Daarnaast heb je verstand van verlichting, overkappingen en vijvers. Jij gaat als meewerkend voorman dagelijks contact onderhouden met de klanten en digitaal de project administratie vastleggen. Het is dus belangrijk dat jij klant- en service gericht bent en de klanten op de hoogte houdt van de voortgang van hun tuin. 

Functie-eisen

  • Afgeronde opleiding Hovenier & Groenverzorging (niveau 3 of 4)
  • Aantoonbare ervaring als hovenier, bij voorkeur in een rol als meewerkend voorman
  • Rijbewijs B en BE
  • Plantenkennis
  • Bouwkundig inzicht

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een hoveniersbedrijf, gevestigd in Assen. In het team heerst een inspirerende en dynamische werksfeer. Ze streven er nar dat het team zich prettig voelt en goed kan samen werken. Flexibiliteit, collegialiteit en een ontspannen werksfeer staan hierbij centraal. Er is ruimte genoeg voor persoonlijke aandacht en ambitie. Het bedrijf heeft opleidingsmogelijkheden, dit is een secundaire arbeidsvoorwaarde. Onze opdrachtgever staat sterk in het ontwerpen van tuinen. Al jaren doen zij de aanleg, renovatie en onderhoud van verschillende tuinen. Zowel bij particulieren als bij bedrijven. Onze opdrachtgever is werkzaam in de drie noordelijke provincies. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke baan als meewerkend voorman bij een hoveniersbedrijf. Je ontvangt, bij 21 jaar of ouder, een salaris tussen de € 13,00 en € 16,00 bruto per uur conform CAO Hoveniersbedrijf. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.  

Ben jij op zoek naar een leuke baan als meewerkend voorman hovenier? Reageer dan zo snel mogelijk op deze vacature en start op korte termijn als meewerkend voorman hovenier. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature 'Meewerkend voorman hovenier'? Neem dan direct contact op met ons uitzendbureau in Beilen op telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via