Vacature: Medewerker bloementeelt

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Dwingeloo
  • Opleidingsniveau MavoMbo

Over de functie

Ben jij geïnteresseerd in de bloementeelt of akkerbouw en beschik je over ervaring met trekkerwerkzaamheden? Dan is deze functie als medewerker bloementeelt de perfecte vacature voor jou.

Als Medewerker bloementeelt speel je een cruciale rol in het productieproces van onze bloemen. Je werkt nauw samen met ons ervaren teeltteam om de optimale groei en bloei van de gewassen te waarborgen. Je gaat teeltwerkzaamheden uitvoeren zoals zaaien, land bewerken, gewassen verzorgen en oogsten. Tevens word je ingezet bij snijwerkzaamheden. Bij voorkeur ben je enigszins technisch onderlegd zodat je kleine onderhoudswerkzaamheden kunt verrichten aan installaties en werktuigen. In de agrarische sector heb je, zoals bekend, veel te maken met piekmomenten. Je bent daarom flexibel en bereid om in deze periodes extra uren te werken. 

Functie-eisen

  • Je bent in het bezit van een spuitlicentie
  • Je bent in het bezit van rijbewijs T
  • Je hebt ervaring en affiniteit met de bloementeelt of akkerbouw
  • Je hebt oog voor detail en werkt nauwkeurig
  • Je hebt een flexibele instelling en bent bereid om in drukke periodes extra uren te werken

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een bloementeler in de omgeving van Beilen. Binnen het team heerst een goede en gezellige werksfeer in een jong en gemotiveerd team. Er worden verschillende bloemensoorten verbouwd zoals lelies, tulpen, gladiolen en zomerbloemen. Deze worden zowel in de buitenlucht als in de kas verbouwd.   

Wat wij bieden

Wij bieden jou een werkplek in een jong en dynamisch team. Het is mogelijk om het gehele jaar rond bij deze opdrachtgever te werken. Je ontvangt een bruto uurloon tussen de € 11,75 en € 14,- conform cao open teelten. De hoogte van het uurloon is mede afhankelijk van jouw leeftijd en werkervaring. 

Wil jij graag aan de slag als Medewerker teelt en ben jij op korte termijn beschikbaar? Reageer dan zo spoedig mogelijk op deze vacature. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature 'medewerker teelt'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via