Vacature: Calculator / Plan ontwikkelaar

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij die ervaren Calculator / Plan ontwikkelaar op het gebied van reiniging, onderhoud en renovatie en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou!

Wegens uitbreiding van het team zijn wij voor onze opdrachtgever in Joure op zoek naar een Calculator / Plan ontwikkelaar. In deze functie ben jij de spil tussen de opname en de uitvoering. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband alle elementen van een project inventariseren, inspecteren en uitwerken tot een complete en volledige offerte. Je zorgt voor de juiste overdracht en denkt vooral mee in oplossingen.

Je bent verantwoordelijk voor het inventariseren en berekenen van de aanwezige (bouwkundige) elementen voor een gespecificeerd werk/project. Je neemt het werk ter plaatse op en berekent op basis van de bevindingen en tekeningen de hoeveelheden en werkt dit uit tot een complete offerte. Dit doe je in nauwe samenwerking met de verantwoordelijke projectleider. Je hebt de nodige vaktechnische kennis op het gebied van de bouwkundige en industriële reiniging. Daarnaast vind je het leuk om samen te werken. Je werkt bijvoorbeeld veel samen met onze werkvoorbereider, projectleiders en directie.

Binnen deze functie ervaar je een grote mate van vrijheid en is er veel afwisseling in je werkzaamheden. Je bent vrij in het indelen van je eigen agenda m.b.t. het inplannen van opnames en het uitwerken van de opgenomen gegevens.

 

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde (technische) MBO/HBO opleiding;
  • Je hebt in de afgelopen jaren ervaring opgedaan op het gebied van VGO-keur;
  • Je hebt ervaring in de functie van Calculator;
  • Je gaat voor kwaliteit in je werk;
  • Je bent in staat zelf kennis te vergaren en prioriteiten te stellen;
  • Je kunt goed zelfstandig en in teamverband werken;
  • Je beschikt over een gezonde zelfdiscipline en nauwkeurigheid.

Over het bedrijf

Slim, zuiver, teamplayers, glimmend van trots en een beetje eigenwijs: dat typeert onze opdrachtgever! Onze opdrachtgever is al tientallen jaren de schoonmaak specialist in het Noorden. Het dienstenpakket bestaat uit schoonmaakonderhoud – specialistische reiniging in de bouw en industrie. Met in totaal 165 medewerkers en het uitgebreide totaal pakket aan diensten bedienen ze o.a.; de overheid – woningbouwcorporaties – vastgoedonderhoudsbedrijven – fabrieken in de voedingsmiddelen, industrie en particulieren. Hierbij staat kwaliteit en waarde creatie centraal. Ze maken niet alleen schoon, maar denken ook mee op strategisch niveau om snel, efficiënt en kostenbesparend te werken. Op deze manier zorgen ze ervoor dat een (werk)omgeving niet alleen schoon is of wordt, maar ook schoon blijft. 

Wat wij bieden

Wil jij, samen met onze opdrachtgever, de stap zetten van groei en vooruitstrevendheid? Dan kan het niet anders dan dat jij hier goed op je plek zit. Ze vinden het belangrijk om te investeren in personeel en daarom krijg jij een marktconform salaris afhankelijk van je ervaring, direct vast dienstverband bij onze opdrachtgever, een eindejaarsuitkering, begeleiding op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en een preventief gezondheidsbeleid.

Zie jij het zitten om als calculator aan de slag te gaan? Reageer dan voor 30 juni! Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch zijn wij te bereiken op 0513 22 70 00. 

Deel deze vacature via