Vacature: Administratief medewerker

  • Salaris Tussen € 13,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Per direct beschikbaar en relevante ervaring als administratief medewerker? Weet jij op de juiste manier facturen te verwerken en sta jij klanten telefonisch vriendelijk te woord in zowel Nederlands, Engels en Duits? Dan hebben wij dé vacature voor jou!

Jij gaat je dagelijks bezig houden met het beantwoorden van het in- en uitgaande telefoonverkeer maar ook verwerk je de inkoopfacturen, maak je verkoopfacturen op en archiveer en controleer je de binnen gekomen documenten. Verder controleer en registreer je de vrachtbrieven maar verzorg je ook het in-en uitwegen van de vrachtwagens die binnen komen en weggaan van het terrein. Kortom een hele diverse functie waarin geen dag hetzelfde gaat zijn.

Functie-eisen

  • Relevante ervaring in een soortgelijke functie
  • Je bent representatief
  • Uitstekende beheersing in Nederlands, Duits en Engels, zowel mondeling als in geschrift is een eis

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in de omgeving van Oude Pekela en is door de jaren heen één van de grotere ondernemingen in de papier- en kartonindustrie, grafische industrie en papier recycling.

Wat wij bieden

We bieden jou een functie als administratief medewerker aan waarin je fulltime aan het werk kunt. Jouw salaris is conform de cao Beroepsgoederenvervoer en ligt hierbij tussen € 13,- en € 16,- bruto per uur. Wanneer de werkzaamheden van beide kanten goed bevallen behoort een contract bij de opdrachtgever tot een van de mogelijkheden.

Ben jij de administratief medewerker waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan voor 17 juni. Heb je nog vragen over de vacature 'administratief medewerker'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Scheemda, telefonisch te bereiken op 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via