Vacature: Allround hovenier

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij het liefst aan het werk in de buitenlucht? Heb jij ervaring als hovenier en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Als ervaren allround hovenier ben jij met name verantwoordelijk voor onderhoudswerkzaamheden en het aanleggen van diverse projecten. Bij deze projecten moet je denken aan aanleg/onderhoud van tuinen, het plaatsen van schuttingen en het verrichten van straat- en grondwerkzaamheden. Naast de veelvoorkomende werkzaamheden ga je je ook bezig houden met offertes opmaken, rekeningen betalen en de telefoon aannemen. Je bent dus niet alleen werkzaam in het veld maar zit je ook geregeld op kantoor. Kortom, een leuke en uitdagende functie!

Functie-eisen

  • Bij voorkeur vca certificaat of bereid om deze te behalen
  • Bij voorkeur E achter B rijbewijs of bereid om deze te behalen
  • De nodige kennis m.b.t. de kantoorwerkzaamheden
  • Minimaal mbo - groen voorzieningen

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een groeiend Hoveniersbedrijf dat zich met name bezighoudt met aanleg en onderhoud van tuinen. Denk hierbij aan snoeiwerkzaamheden, straat werkzaamheden en grondwerkzaamheden.
Je komt te werken in een klein team die elkaar helpt en van aanpakken weet en waarin je eigen inbreng qua ideeën zeker gewaardeerd wordt.

Wat wij bieden

Wij bieden jou zeer diverse en wisselende functie aan als allround hovenier. Je krijgt daarbij een contract via Abiant en afhankelijk van leeftijd en ervaring bieden wij jou een salaris conform cao een bruto uurloon tussen de € 11,75 en € 17,-. Het betreft een baan voor langere tijd. Raak jij enthousiast van deze vacature en ben jij de allround hovenier die ook een paar uur per week kantoor zaken wil oppakken? Dan zoeken wij jou! Reageer dan voor 18 juni! Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Scheemda, telefonisch te bereiken op 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via