Vacature: Medewerker huishoudelijke dienst

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Dwingeloo
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Werk jij graag op prachtige camping midden in de prachtige natuur? Als onderdeel van het facilitaire team draag je bij aan het creëren van een schone, comfortabele en aangename omgeving voor de bezoekers.

Je gaat aan het werk bij een vakantiepark dat is geleden midden in een natuurgebied. Als medewerker huishoudelijke dienst zorg jij voor een schoon en opgeruimd vakantieverblijf voor de gasten. Dit ga je doen bij de verhuuraccommodaties, sanitair gebouwen en de diverse openbare ruimtes zoals de receptie. 

Als Medewerker huishoudelijke dienst ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken en onderhouden van de diverse accommodaties en gemeenschappelijke ruimtes op de camping. Je zorgt ervoor dat alle faciliteiten schoon en netjes zijn, zodat de gasten optimaal kunnen genieten van hun verblijf. Jij zorgt ervoor dat de ramen schoon zijn, de ruimtes stofvrij en de bedden netjes zijn opgemaakt. Kortom, jij zorgt ervoor dat de gast een schoon en prettig verblijf heeft. We zijn op zoek naar een kandidaat die van opruimen houdt en het leuk vindt om schoon te maken. Je bent hierbij gastvrij, klantvriendelijk en een zonnetje in huis. Je kunt snel, netjes en nauwkeurig werken. 

Functie-eisen

  • jij bent minimaal 16 jaar
  • jij bent gastvrij en vriendelijk
  • jij bent bereid om ook in het weekend te werken

Over het bedrijf

Je voert de werkzaamheden uit voor een gezellig vakantiepark gelegen nabij Beilen. Het park is voorzien van diverse voorzieningen met verschillende recreatiemogelijkheden. Er heerst een familiaire sfeer en de teamleden zijn erg hecht.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een afwisselende baan in een vrolijke omgeving waarbij je veel eigen verantwoordelijkheid krijgt. Je ontvangt een bruto uurloon tussen de € 12,30 en € 15,49 conform de cao recreatie. De hoogte van dit uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en werkervaring. 

Wil jij graag aan de slag als medewerker huishoudelijke dienst? Reageer dan snel op deze vacature. Wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze vestiging in Beilen op het telefoonnummer 0593 728 000 en vraag naar Lisa of Hans.

Deel deze vacature via