Vacature: Tuintimmerman

  • Salaris Tussen € 14,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij iemand waarvan de handen maken wat ze zien? En ben jij graag in de buitenlucht bezig met veel afwisseling in de werkzaamheden? Lees dan gauw verder!

De tuintimmerman die wij zoeken wordt gelukkig van het bijdragen aan mooie tuinprojecten. Verder heb jij twee rechterhanden en wat jou ogen zien maken jou handen.
Van overkappingen, tuinhuisjes tot schuttingen geen project is jou gek genoeg en jij weet jezelf en de klant tevreden te stellen met het eindresultaat.

De collega die wij zoeken is een timmerman in opleiding of een vak timmerman met een sloot aan ervaring. Wij zorgen ervoor dat jou wensen bij de opdrachten passen.

Functie-eisen

  • Je beschikt bij voorkeur over je VCA certificaat of bent bereid om deze te halen.
  • Je beschikt bij voorkeur over je rijbewijs BE 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een hoveniers- en bestratingsbedrijf met ongeveer 30 specialisten in dienst. Zowel voor particulieren als bedrijven, overheid en semioverheid wordt op professionele wijze plannen uitgevoerd. In dienst van dit bedrijf ben je een specialist die zich goed kan aanpassen aan verschillende wensen en behoeften van de klanten om zo persoonlijke projecten te verwezenlijken.

Wat wij bieden

Wij bieden je een leuke, fulltime baan voor langere tijd waarbij je binnen je functie de kans krijgt om werkzaamheden te doen die jou het meeste aanspreken. Je ontvangt een brutoloon tussen € 14,- en € 18,- bruto per uur conform cao hoveniers. 

Ben je enthousiast geworden over deze vacature en wordt jij onze nieuwe tuin timmerman? Reageer dan snel! Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan vóór 19 juni contact op met Abiant Scheemda op 0597 59 11 15

Deel deze vacature via