Vacature: Avondmelker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 3 uur
  • Standplaats Dwingeloo
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Word jij de avondmelker die een kudde van ongeveer 200 koeien in topconditie houdt? Reageer dan snel op deze leuke vacature.

Je komt te werken op een melkveebedrijf in Dwingeloo. Hier melk je zo'n 300 koeien. Als avondmelker ga je zelfstandig melken in een carrousel binnen melker. Een avond melkbeurt is van 17.30 uur tot circa 20.15 uur. 

Functie-eisen

  • Aantoonbare ervaring als melker
  • Beschikbaar op maandag,- en dinsdagavond

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een melkveebedrijf in Dwingeloo met maar liefst 300 koeien. Deze koeien worden gemolken in een melkcarrousel. 

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een leuke werkplek bij een modern melkveebedrijf, die vanwege de mooie melktijden goed te combineren is met school of studie. Bij deze opdrachtgever krijg je de kans om zelfstandig de koeien te melken. Je wordt beloond conform de cao dierhouderij productiegericht. Afhankelijk van jouw leeftijd en werkervaring als melker ontvang je een bruto uurloon tussen de € 11,75 en € 14,- bruto per uur. 

Word jij enthousiast van deze vacature? Reageer dan direct en je kunt op korte termijn al starten! Heb je nog vragen of wil je graag wat meer informatie over de vacature 'avondmelker'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op telefoonnummer 0593 72 80 00 en vraag naar Arnold of Lisa.

Deel deze vacature via