Vacature: Allround medewerker varkenshouderij

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMavoMboHavoVwo

Over de functie

Wij zijn per direct op zoek naar een allround medewerker voor op een varkenshouderij in de regio Scheemda. Heb jij ervaring als allround medewerker varkenshouderij of een agrarische achtergrond? Lees dan snel verder!

Voor een varkenshouderij in de regio van Scheemda zijn wij opzoek naar iemand die graag zijn handen uit de mouwen steekt. Als allround medewerker varkenshouderij ga jij samen met de bedrijfsleider van het bedrijf alle voorkomende werkzaamheden op het bedrijf aanpakken. Je kunt hierbij denken aan het controleren van de varkens, het spenen van varkens, het schoonspuiten van de hokken, helpen met het afleveren van varkens en het netjes houden van het erf en gebouwen. Op het bedrijf zijn buiten de dagelijkse werkzaamheden ook veel ontwikkelmogelijkheden.  Om het weekend ben je op zaterdag en zondag zelf verantwoordelijk voor de controles van de varkens. Dit houdt in dat je in de ochtend en in de middag naar het bedrijf gaat om controle rondes te lopen. Dit duurt ongeveer anderhalf uur.

Functie-eisen

  • Ervaring in de varkenshouderij of agrarische achtergrond
  • Je weet van aanpakken en ziet het werk liggen
  • Bereid om af en toe in het weekend controle rondes te lopen 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een varkenshouderij in de regio Scheemda waar een no nonense cultuur.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke baan voor langere tijd met bij wederzijds goed bevallen mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd tussen de 24 en 38 uur per week. Hierbij wordt je bruto uurloon op basis van de cao dierhouderij productiegerichte uitbetaald, dit zal dan tussen de € 12,- en €15,- per uur liggen.

Lijkt het jou leuk om vol energie aan de slag te gaan in de varkenshouderij? Reageer dan voor 19 juni op deze vacature 'allround medewerker varkenshouderij'. Heb je nog vragen of zou je meer informatie willen over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via