Vacature: Monteur landbouwmechanisatie

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij kennis van diverse landbouwvoertuigen en vind je het luk om hier aan te sleutelen? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze opdrachtgever in de directe omgeving van Beilen zijn wij op zoek naar een monter landbouwvoertuigen.

Samen met 8 collega's voer jij in de werkplaats onderhoud en reparaties uit aan verschillende landouwvoertuigen. Je zorgt ervoor dat de machines aflever klaar worden gemaakt of je gaat op pad met de servicebus om op locatie onderhoud te verrichten aan verschillende machines. 

Wij zijn op zoek naar een kandidaat met kennis van hydrauliek en elektronica om de tractoren uit te lezen. Je bent flexibel, leergierig en initiatiefrijk. Je komt te werken op maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 17.00 uur en bent bereid om af en toe storingsdiensten te draaien.

Functie-eisen

  • Rijbewijs B(E)
  • MBO werk- en denkniveau
  • Kennis van hydrauliek en elektronica

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een mechanisatiebedrijf dat zich richt op onderhoud, verkoop en reparaties van landbouwmachines en tractoren. Het bedrijf is opgericht als familiebedrijf en ondertussen uitgegroeid tot een gespecialiseerd bedrijf in diverse merken. Ondertussen zijn er zo'n 14 werknemers werkzaam op kantoor en in de werkplaats.

Wat wij bieden

Wij bieden een salaris tussen € 13,00 en € 15,00 bruto per uur conform cao klein metaal. De hoogte van dit uurloon is afhankelijk van verschillende factoren zoals werkervaring en opleiding. Direct in dienst treden bij de opdrachtgever is tevens een mogelijkheid. Zowel bij Abiant als bij de opdrachtgever is er de mogelijkheid om diverse opleidingen en cursussen te volgen. Ben jij de leergierige of ervaren monteur landbouwmachines en word jij enthousiast van deze vacature? Solliciteer dan gelijk op deze vacature. Wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Abiant uitzendbureau Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00 en vraag naar Arnold of Lisa. 

Deel deze vacature via