Vacature: Leerling monteur

  • Salaris Tussen € 13,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Kolham
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMavoMboHboHavoVwo

Over de functie

Ben jij voorzien van twee rechterhanden en netjes in omgang met zakelijke klanten? Wij zoeken een representatieve, aankomend monteur voor de controle van brand- en beveiligingsinstallaties bij zakelijke klanten. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Wij zijn op zoek naar een representatieve, aankomend monteur voor de controle van brand- en beveiligingsinstallaties bij zakelijke klanten. Ben jij in het bezit van een rijbewijs, kan je goed met klanten communiceren en beschik je over technisch inzicht? Dan is dit echt een functie voor jou. In deze rol ga je dagelijks zelfstandig met je bus op pad om klanten door het noorden van het land te bezoeken. Hier voer je controletaken uit aan brandmeldinstallaties en rookmelders. Deze werkzaamheden zijn relatief eenvoudig, waarbij van belang is dat je netjes en gestructureerd kan werken volgens de gestelde regels en richtlijnen binnen de beveiligingstechniek. Een leuke en afwisselende functie waarbij je op verschillende locaties komt en het visitekaartje bent voor onze klant.

Daarnaast is er de mogelijkheid om bij gebleken geschiktheid binnen deze organisatie door te groeien. Dit kan met een Mbo-3 of Mbo-4 opleiding elektrotechniek waarbij je naast je werk wordt opgeleid tot erkend technicus elektro- en beveiligingstechniek. Dit bedrijf is groeiende waardoor er, wanneer je dit wenst, voldoende doorgroei mogelijkheden worden geboden. Kortom een leuke en afwisselende functie met perspectief voor de toekomst.

Functie-eisen

Om in aanmerking te komen voor deze functie, beschik je over een aantal van de onderstaande kwaliteiten:

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
  • Je bent representatief en kunt goed met zakelijke klanten overweg;
  • Je beschikt over technisch inzicht;
  • Je bent 40 uur in de week beschikbaar

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een lokale speler binnen de brand- en inbraakbeveiliging. Zij hebben zich gespecialiseerd binnen het elektrotechnische gedeelte van de branche, waarbij zij nieuwbouw-, onderhoud- en renovatieprojecten uitvoeren in Noord-Nederland. Het bedrijf bestaat uit ongeveer 100 werknemers en heeft een laagdrempelige en prettige bedrijfscultuur.

Wat wij bieden

Wij bieden je een zeer uitdagende functie waarin ruimte is voor eigen initiatief met grote zelfstandigheid. Je ontvangt een goed salaris tussen de € 13,- en  € 15,- bruto per uur afhankelijk van jouw ervaring. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om binnen je functie opleidingen, cursussen en trainingen te volgen om zo in je eigen kennis en vaardigheden te investeren.

Ben jij de nieuwe monteur die wij zoeken? Reageer dan op deze vacature voor 21 juni. Heb je nog vragen over de vacature of wil je meer informatie over de opdrachtgever? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Scheemda. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0597 59 11 15.  

Deel deze vacature via