Vacature: Onderhoudsmonteur

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Grootegast
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Heb je technische kennis of ben je bereid om dit te leren? Als installatie- en onderhoudsmonteur van melkkoeltanks ben je verantwoordelijk voor het monteren, onderhouden en herstellen van deze tanks. Klinkt dit interessant voor jou? Lees dan verder! Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het aansluiten van melkkoeltanks, het controleren en vervangen van onderdelen, het regelmatig inspecteren en onderhouden van de tanks en het verhelpen van storingen.  Daarnaast verricht je ook taken zoals het bijvullen van koelvloeistof en het instellen van temperatuurregelaar. Je zorgt ervoor dat alle melkkoeltanks naar behoren werken en je legt de technische documentatie op een correcte manier vast.

Functie-eisen

  • Rijbewijs B (eigen vervoer is een pré)
  • Technisch onderlegd
  • Uitstekend in samenwerken

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een bedrijf dat is gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van melkkoeltanks. Wanneer je aan de slag gaat, kom je te werken in een klein en hecht team. Doordat het team klein is, hangt er een informele sfeer en zijn de lijnen kort. Je werkt in mooie Noorden van Nederland, dus jij past ook in deze nuchtere werkomgeving!

Wat wij bieden

Naast een baan voor lange tijd waar je veel ervaring kunt opdoen en kunt leren, bieden wij een bruto uurloon aan tussen de €12,- en €16,- bruto, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Ben jij de onderhoudsmonteur die we zoeken? Solliciteer dan voor 19 juni aanstaande via de button! Vragen over de vacature? Bel naar ons kantoor in Leek via telefoonnummer 0594-519944.

Deel deze vacature via