Vacature: Waterbouwer

  • Salaris Tussen € 13,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Een waterbouwer, wat is dat nu precies? Dat gaat onze opdrachtgever uit Joure uitvoerig vertellen en leren! Binnen no time ben jij vakman / vakvrouw. Je komt te werken bij een allround gww bedrijf wat volop in ontwikkeling is. Wil jij aan de slag in de grond en waterwerken? Lees dan snel verder!

Bij dit bedrijf wordt je ingezet als waterbouwer op een project in Joure. In eerste instantie gaat dit om een tijdelijk project maar de kans is heel erg groot dat je daarna kunt blijven. Je gaat aan de slag met het plaatsen van bruggen, damwanden, steigers, beschoeiingen en je zorgt ervoor dat de machinist zo efficiënt mogelijk kan werken. Je wordt onderdeel van een enthousiast team van vakkrachten. Jij geniet er van om in de buitenlucht te werken en bent niet bang voor een beetje regen en/of kou. Samen met jouw collega's maak je van iedere dag een feestje!

Functie-eisen

  • relevante werkervaring is een pre
  • VCA-certificaat, of bereid deze via Abiant te halen;
  • fysiek fit;
  • niet erg vinden om in weer en wind buiten te werken;
  • per direct beschikbaar

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever zit vlak bij Joure en is van oorsprong een agrarische bedrijf. Momenteel zijn ze voor het grootste gedeelte actief in de gww-sector. Maar de nuchtere agrarische cultuur is in het bedrijf vervlochten. Ze zijn niet alleen leverancier maar ook echt sparringspartner voor hun klanten. Ze zijn meegaand en welwillig tegenover hun klanten maar ook tegen hun personeel.  Het werk is voornamelijk in het Friesland met af en toe eens een uitschieter buiten de provincie. Momenteel werken er ongeveer 20 mensen en vanwege uitbreiding van het team zijn ze nu op zoek naar een enthousiaste werknemer om aan hun team toe te voegen. 

Wat wij bieden

Er is werk voor onbepaalde tijd en je kunt op korte termijn al starten. De voorkeur gaat uit naar een ervaren waterbouwer, maar bij een sterke motivatie staat de opdrachtgever ook open voor een leerling. Onze opdrachtgever is een erkend leerbedrijf. Het salaris ligt tussen €13,- en  €17,- bruto per uur conform cao, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Ben jij grondwerker en wil jij via Abiant aan de slag bij deze leuke opdrachtgever? Solliciteer dan voor 20 juni aanstaande. Heb je nog vragen over de vacature 'Waterbouwer'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via