Vacature: Chauffeur horecadistributie

  • Salaris Tussen € 15,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Zoek jij een baan waar je veel onderweg bent en dagelijks de handen uit de mouwen steekt? Lees dan gauw verder! Als chauffeur horecadistributie ben jij verantwoordelijk voor het transport van drankvoorraaden door heel Noord- Nederland! Je begint de dag op de zaak, waar je nog even een bak koffie met je collega's drinkt en het weekend bespreekt. Vervolgens neem je de orders door en begin je met het inladen van de vrachtwagen. Eenmaal aangekomen bij het horecabedrijf laad je de voorraad uit. De voorraad kan bestaan uit bierfusten of kratten met flessen, die af en toe best wel wat kunnen wegen. Jij weet wel van aanpoten, dus dit is voor jou uiteraard geen probleem! Eenmaal weer aangekomen op de zaak, sluit jij je werkdag af en laat je de boel weer netjes achter. 

Het betreft een fulltime functie, waarbij je het ook niet erg vindt om een keertje langer door te werken. De werktijden zijn tussen 08:00 en 17:00. Je zult in het begin opgeleid worden, je rijdt namelijk eerst een paar dagen mee en vervolgens zul je zelf achter het stuur stappen terwijl een collega met je meekijkt.

Functie-eisen

  • In bezit van een C-rijbewijs
  • Enige ervaring met het rijden in een vrachtwagen
  • Zelfstandig en verantwoordelijk kunnen werken

Over het bedrijf

Je gaat werken bij het logistieke familiebedrijf Nabuurs op de vestiging in Leek. Het gevoel van een familiebedrijf komt ook echt terug op de werkvloer. Iedereen behandelt elkaar met respect, en niemand is bang om elkaar aan te spreken als dit nodig is. Je staat voor anderen klaar als het meezit, maar ook als het even tegenzit. Je zult in het begin opgeleid worden, je rijdt namelijk eerst een paar dagen mee en vervolgens zul je zelf achter het stuur stappen terwijl een collega met je meekijkt.

Wat wij bieden

Naast een functie voor langere tijd, bieden wij een bruto uurloon aan tussen de €15 en €17, exclusief ADV-vergoeding. Eventueel benodigde PBM's zullen door Abiant worden voorzien. Zie jij jezelf al aan de slag gaan als chauffeur horecadistributie? Aarzel dan niet en solliciteer direct via de button. Vragen over de vacature? Bel naar onze vestiging in Leek, via telefoonnummer 0594-519944!

Deel deze vacature via