Vacature: Schoonmaak medewerker vakantiewoningen

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 20 uur
  • Standplaats Earnewâld
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMavoMboHboHavoVwoWo

Over de functie

Ben jij pas tevreden als schoon ook écht schoon is? Ben jij op maandag en vrijdag beschikbaar én steek jij graag je handen uit de mouwen? Dan hebben wij een mooie baan als schoonmaker vakantiewoningen in Earnewald voor jou!

Als schoonmaker zorg jij ervoor dat de bungalows weer spik en span zijn. Je werkzaamheden bestaan uit het verschonen van de bedden, schoonmaken van sanitair, keuken en  meubilair en het stofzuigen en dweilen van de vloer. Onze opdrachtgever vindt het belangrijk dat gasten kunnen genieten van een écht schoon verblijf. Dit betekent dat er geen vaste tijd staat voor het schoonmaken. Het werk moet zorgvuldig worden afgemaakt! Je bent altijd samen met een collega aan het werk in een bungalow. Naast het schoonmaken van de bungalows zorg je er ook voor dat de toiletgebouwen netjes en fris zijn. Als je eerder klaar bent, mag je een collega gaan helpen zodat iedereen op tijd klaar is. 

Functie-eisen

  • werkervaring in de schoonmaak
  • beschikbaar op maandag en vrijdag, daarnaast flexibel inzetbaar

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een camping in de omgeving van Earnewald. Er zijn kampeer, caravan en camper plaatsen op de camping, maar er is ook een groot bungalowpark. Je komt te werken in een team met 10 collega's in de schoonmaak in het hoogseizoen. Er heerst een goede en gemoedelijke sfeer onder de medewerkers.

Wat wij bieden

Jouw vaste werkdagen zijn maandag en vrijdag. Overige werkdagen ben je flexibel inzetbaar en wordt je aan de hand van een rooster ingepland. Daarnaast draai je ook mee in het rooster om te werken in weekenden en/of op feestdagen. Omdat het vakantiepark vooral drukte heeft in de zomer is het belangrijk dat je tijdens de bouwvak beschikbaar bent. Je werkt ongeveer 60 uur per maand. Wanneer het werk van beide kanten goed bevalt, is er op lange termijn zeker toekomstperspectief! 

Jouw salaris zal conform het cao Recreatie rond de €12,- per uur liggen. Het exacte loon is afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt. Wil jij graag aan de slag als schoonmaker vakantiewoningen? Dan komen we graag met jou in contact! Heb je nog vragen over de vacature of wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen via telefoonnummer 0512 220440 of mail naar infosurhuisterveen@abiant.nl

Deel deze vacature via