Vacature: Menger asfaltproductie

  • Salaris Tussen € 12,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij in het bezit van een afgeronde Vapro B opleiding of een technische MBO diploma? Zou jij graag aan de slag willen als menger die de asfaltmenginstallatie voor het produceren van asfalt kan bedienen?

We zijn op zoek naar een operator/aankomend menger die de bediening van de asfaltmenginstallatie (AMI) op zich gaat nemen. Je bent verantwoordelijk voor het gehele productieproces en zorgt ervoor dat de machines blijven draaien. Dit doe je in samenwerking met de weger en assistent molenbaas. Tijdens het gehele proces zorg jij voor het opstarten en het leegdraaien van de AMI, ga je produceren volgens een dagplanning (die jij zelf gaat maken) en zorg jij ervoor dat het gehele productieproces goed verloopt. Dagelijks onderhoudt je je contacten met uitvoerders van afnemers met betrekking tot te leveren producten, bestel jij bitumen/vulstoffen voor de dag productie en ga je administratie verwerken zoals geproduceerde hoeveelheden en opslag in silo's en storingen bijhouden.
Je loopt eerst mee als operator en je wordt intern opgeleid (opleiding van 2 jaar) tot asfaltmenger. Het kan zo nu en dan voor komen dat je lange dagen maakt en in het weekend moet werken.

Functie-eisen

  • een afgeronde technisch MBO diploma, Vapro B of Operator B
  • ervaring als menger of monteur
  • ervaring met geautomatiseerde gegevensverwerking en/of procesbesturing & electro (basis)
  • een afgeronde cursus asfalt installatie, of je bent bereid deze te volgen
  • bereidt om lange dagen te maken en in het weekend te werken 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is één van de grootste asfaltcentrales in het noorden met meer dan 100 verschillende soorten asfalt. Zij produceren verschillende soorten asfalt van hoge kwaliteit waarin reststoffen worden verwerkt. Daarmee produceren zij duurzaam asfalt. In de periode januari tot en met april werken ze in dagdiensten om vervolgens over te gaan in twee ploegendiensten. Je komt te werken in een kleinschalige organisatie met een plezierige werkomgeving met enthousiaste en ervaren collega's.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een een fulltime baan aan als Menger asfaltproductie. Je krijgt daarbij een contract via Abiant en afhankelijk van leeftijd en ervaring bieden wij jou een salaris conform cao een bruto uurloon tussen de € 12,21 en € 18,46 exclusief toeslagen. Het betreft een baan voor langere tijd. Raak jij enthousiast van deze vacature en ben jij de 'Menger asfaltproductie' die wij zoeken? Reageer dan voor 22 juni. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Scheemda, telefonisch te bereiken op 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via