Vacature: Medewerker bediening

  • Salaris Tussen € 8,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 24 uur
  • Standplaats Opende
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Wil jij aan het werk op een prachtige locatie in de omgeving van Surhuisterveen? Ga dan als medewerker bediening aan de slag!

Als medewerker in de bediening zorg jij met jouw klantvriendelijkheid er voor dat de gasten heerlijk op het terras voorzien worden van een hapje en een drankje. Je werkzaamheden zijn divers, je neemt de bestelling op, serveert een gerechten en dranken en tussendoor maak je een praatje met de gasten. Heb je geen ervaring in de horeca maar lijkt het je erg leuk om in de bediening te gaan werken? Ook dan komen wij graag met je in contact! Er staat een topteam voor je klaar die jou de fijne kneepjes van horecaland willen leren!

Functie-eisen

  • Passie voor de horecabranche.
  • Je hebt een representatieve uitstraling.
  • Klantvriendelijkheid zit in je aard.
  • Je bent flexibel inzetbaar.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe opdrachtgever is gevestigd aan een recreatieplas, een prachtige locatie om aan het werk te mogen! Dit restaurant is voornamelijk ingericht voor grote groepen zoals bijvoorbeeld; recepties, verjaardagen, bruiloften, personeels- of familiefeesten! 

Wat wij bieden

Het betreft een parttime functie en het aantal uren en dagen is in overleg. Wel wordt er van je verwacht ook in het weekend beschikbaar te zijn. Vanaf 18 jaar en ouder ligt het bruto uurloon tussen de €8,- en €12,-. Uiteraard is dit afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt. 

Lijkt het je leuk om in de horeca te gaan werken of wil jij het team versterken met jouw horeca ervaring? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet! Heb je nog vragen over de functie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op telefoonnummer 0512 22 04 40 of mail naar infosurhuisterveen@abiant.nl.

Mocht deze functie niet precies zijn wat je zoekt, maar wil je wel graag snel aan de slag? Neem ook dan vooral contact met ons op! Wij werken in verschillende sectoren, hebben veel banen beschikbaar en denken graag met je mee!

Deel deze vacature via