Vacature: Assistent uitvoerder groenvoorziening

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Met jouw ervaring ga jij je bezighouden met het aansturen van mensen zodat de werkzaamheden op de juiste manier uitgevoerd gaan worden. Ook steek je tijdens deze werkzaamheden zelf de handen uit je mouwen en pak je diverse administratieve handelingen op. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Jij pakt zowel zelfstandig als in teamverband werkzaamheden op en weet jij je collega's op de juiste manier aan te sturen. Naast de reguliere werkzaamheden heb je contact met diverse projectleiders en opdrachtgevers en verwerk je de bijbehorende administratie. Jij bent er verantwoordelijk voor dat iedereen in een schone en veilige werkomgeving aan het werk kan gaan. Wanneer je bij dit mooie bedrijf aan de slag zal gaan dan zal de uitvoerder jou gaan begeleiden zodat je uiteindelijk de werkzaamheden zelfstandig kan uitvoeren.

Functie-eisen

  • In het bezit van een geldig VCA-certificaat 
  • Je hebt relevante werkervaring in het groen
  • In het bezit van rijbewijs B(E)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een middelgroot groenvoorzieningsbedrijf dat al tientallen jaren actief is in de regio. Zij werken voor zowel bedrijven als voor de overheid en particulieren. Ze bieden klanten maatwerk op het gebied van aanleg & onderhoud van groen- en terreinonderhoud. Daarnaast staat persoonlijke aandacht, kwaliteit en het nakomen van afspraken centraal.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een uitdagende baan als assistent uitvoerder met veel mogelijkheden om door te groeien binnen de organisatie. Je krijgt daarbij een contract via Abiant en afhankelijk van leeftijd en ervaring bieden wij jou een salaris conform cao Hoveniersbedrijven een bruto uurloon tussen de € 12,- en € 16,-. Daarnaast ontvang je goede secundaire arbeidsvoorwaarden en kom je te werken in een team met fijne collega’s.

Spreekt jou deze vacature aan? Solliciteer dan voor 23 juni! Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature ‘assistent uitvoerder’? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Scheemda. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via