Vacature: Bezorger boodschappen (Albert Heijn Online)

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau VmboMavoMboHavo

Over de functie

Als bezorger bij Albert Heijn Online ben je lekker veel onderweg en heb je dagelijks contact met klanten, bij wie jij de bestelde boodschappen aflevert. Wil je genieten van deze vrijheid, maar ook hard werken? Lees dan verder! Tijdens een ochtend- of avonddienst maak jij verschillende ritten waarin jij verschillende bestellingen bij de klanten bezorgd. Tijdens de route die je rijdt kun je lekker naar je eigen muziek luisteren. Eenmaal aangekomen bij de klant, pak jij de boodschappen uit de bus. Woont een klant in een flat van 4 hoog? Geen probleem! Jij weet hoe je je handen uit de mouwen moet steken, dus je stapelt 3 of 4 kratjes op een steekkar en zorgt dat de boodschappen gewoon bij de klant terecht komen. Heb je tussen de ritten door tijd over? Dan help jij je collega bij het laden en lossen van zijn busje. Het is belangrijk dat je vanwege de diensten flexibel bent en het werk ziet liggen. Bij een ochtenddienst start je tussen 05:30-07:30 en eindig je tussen 13:00-15:00. Bij een avonddienst start je tussen 14:30-16:30 en eindig je tussen 21:00-22:00.

Functie-eisen

  • Minimaal 1 jaar in bezit van een B-rijbewijs
  • Flexibel
  • Het liefst ervaring met het rijden in grote auto's/bakwagens
  • Bereid om fysiek werk aan te pakken
  • Minimaal 3 dagen beschikbaar (of 2 dagen, waarvan elke zaterdag)

Over het bedrijf

Je gaat werken bij het logistieke familiebedrijf Nabuurs op de vestiging in Leek. Het gevoel van een familiebedrijf komt ook echt terug op de werkvloer. Iedereen behandelt elkaar met respect, en niemand is bang om elkaar aan te spreken als dit nodig is. Je staat voor anderen klaar als het meezit, maar ook als het even tegenzit. Na het kennismakingsgesprek voer je een rijtest uit. Je wordt vervolgens goed ingewerkt en begint je nieuwe baan eerst met een training van drie dagen en daarna zul jij meerijden met een collega bezorger. Heb je alles onder de knie? Dan kun je zelfstandig aan de slag! Je gaat de boodschappen van Albert Heijn online bezorgen in de regio Leek, maar ook in en rondom de stad Groningen.  

Wat wij bieden

Naast een baan met veel vrijheid waar je lekker onderweg kunt zijn, bieden we een salaris tussen de €10,50 en €13,50 bruto per uur (afhankelijk van leeftijd). Word je enthousiast na het lezen van deze vacature en lijkt het jou leuk om als bezorger aan de slag te gaan? Solliciteer dan voor 19 juni aanstaande. Vragen over de vacature? Bel dan naar ons kantoor in Leek, op telefoonnummer 0594-519944.

Deel deze vacature via