Vacature: Aardappel selecteur

  • Salaris Tussen € 12,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Voor komend seizoen zijn wij op zoek naar aardappelselecteurs! Hou jij er van om in het voorjaar en in de zomer lekker de hele dag buiten te zijn en beschik jij over ruime ervaring als aardappel selecteur en/of jouw aardappelselectie certificaat van de NAK? Dan is aardappelselecteur bij Abiant wat voor jou!

Gedurende de selectieperiode vanaf mei tot juli zijn wij in de provincie Groningen op zoek naar ervaren aardappelselecteurs, beginnende aardappelselecteurs en ZZP’ers. In de functie van aardappelselecteur is ervaring belangrijk maar geen must. Als je weinig ervaring hebt, is het wel belangrijk dat je kennis en ervaring hebt met betrekking tot ziektes en ziektedruk. Ook weet je volgens protocol te werken als het aankomt op hygiënemaatregelen.

Functie-eisen

  • Je hebt ervaring als aardappelselecteur (beginners ook welkom)
  • Je hebt een aardappelselectie certificaat van de NAK
  • In het bezit van een autorijbewijs

Over het bedrijf

Je komt te werken in een vast team aardappelselecteurs onder de vlag van Abiant Agro. Samen gaan jullie de boeren bij langs die op de planning staan om daar de percelen door te gaan op zoek naar planten die er niet horen te staan. Abiant Agro is de agrarische tak van Abiant Uitzendgroep waar alle agrarisch medewerkers onder vallen. Van bedrijfsverzorger tot aardappelselecteur en van melker tot akkerbouwmedewerker.

Wat wij bieden

Wij garanderen 5 tot 6 weken werk, dit is wel weersafhankelijk. Wanneer de verrichte werkzaamheden van beide kanten goed bevallen, zullen we samen met jou bespreken of je jaarlijks in deze functie kunt terugkeren. Het salaris voor de functie aardappelselecteur ligt tussen de €12,- en €18,- per uur (bruto).

Heb jij ervaring als aardappelselecteur of wil jij ervaring op doen komend seizoen? Solliciteer dan direct op de vacature aardappelselecteur. Voor meer informatie kun je contact opnemen met één van onze planners van Abiant Agro door te bellen naar 050 303 93 83

Deel deze vacature via