Vacature: Trekkerchauffeur Eemshaven

  • Salaris Tussen € 7,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 8 uur
  • Standplaats Garmerwolde
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Trekkerchauffeur in de Eemshaven, dat is mooi werk! Voor een tijdelijk project zoeken wij een parttime trekkerchauffeur. Nieuwsgierig? Lees dan verder.

Voor een project in de Eemshaven zoeken wij een trekkerchauffeur voor op de maandagen. Het betreft eenvoudig werk wat ook prima past wanneer je nog niet beschikt over veel ervaring in het werken met machines. 

Functie-eisen

Jij bent in het bezit van je VCA-certificaat en je T-rijbewijs. Verder beschik je over vervoer om in de Eemshaven te komen. 

Over het bedrijf

Jouw werkgever is een loonbedrijf die zowel agrarische als werkzaamheden in de GWW oppakt. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een tijdelijke functie voor één dag per week, op de maandagen. Hiervoor ontvang je salaris conform de cao Groen-, Grond- en Infrastructuur tussen de € 7,- en € 13,- euro per uur, afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding. 

Het project duurt tot eind juli. Ben jij beschikbaar en past deze (bij)baan precies bij wat jij zoekt? Wacht dan niet langer en reageer direct! Heb je nog vragen over deze vacature of wil je meer informatie over de vacature 'Trekkerchauffeur Eemshaven'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum, we zijn te bereiken op 050 319 96 30.

Deel deze vacature via