Vacature: Heftruckchauffeur

  • Salaris Tussen € 14,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Ben jij helemaal in je nopjes als je op de heftruck zit, vindt jij het leuk om klanten te woord te staan en de processen binnen een afvalrecycling bedrijf te coördineren? Reageer dan snel!

Als heftruckchauffeur ben je bij onze opdrachtgever heel divers aan het werk, zo is geen dag voor jou hetzelfde. Zo ben je dagelijks bezig met het regelen van de opslag en het transport van (chemisch) afval op het terrein maar kan het ook zijn dat je klanten te woord staan die producten komen brengen of help/ondersteun jij je collega waar nodig met overige werkzaamheden op het terrein. Het is belangrijk dat jij in jou functie de verschillende soorten afvalstoffen die binnen komen weet te scheiden en op te slaan in de daarvoor bestemde vaten en bunkers. Zodra er een order binnenkomt voor expeditie zorg jij ervoor dat de benodigde pallets/vaten klaar komen te staan voor.

Omdat je met (chemisch) afval rijdt over het terrein is het belangrijk dat je ervaring hebt met het rijden op een heftruck en dat je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel hebt.

Functie-eisen

  • Bij voorkeur heb je ervaring in een logistieke functie
  • Je bent in het bezit van een geldig vca certificaat
  • Heb je een geldig heftruckcertificaat

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een grote speler in de afvalverwerking op allerlei gebieden. Op het depot waar je voor aan de slag gaat wordt met name gewerkt met chemisch afval. Denk hierbij aan TL-lichtbuizen, accu’s & batterijen. Je komt te werken in een team van zo’n 15 collega’s met een informele bedrijfscultuur.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie aan als heftruckchauffeur waarin jij je niet hoeft te vervelen en veel verantwoordelijkheden krijgt. Je uurloon is afhankelijk van jou leeftijd en ervaring en ligt tussen de € 14,- en € 17,- bruto per uur conform cao.Is deze functie iets wat jou op het lijf geschreven is? Solliciteer dan voor 23 juni of neem contact op met ons uitzendbureau in Scheemda. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0597 59 11 15 of mail naar infoscheemda@abiant.nl. Wij komen graag met jou in contact.

Deel deze vacature via