Vacature: Meewerkend voorman dakdekker

  • Salaris Tussen € 14,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Als ervaren voorman weet jij als geen ander hoe je projecten in goede banen moet leiden. Tijdens de werkzaamheden steek je zelf ook de handen uit je mouwen zodat het project op tijd af is. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je graag als voorman aan de slag? Lees dan snel verder!

Onder het genot van een kop koffie bespreek je met je collega’s de werkzaamheden alvorens je met een bus van de zaak op pad gaat. Jij weet als geen ander hoe jij mensen moet aansturen en projecten in goede banen moet leiden. Tijdens deze projecten steek jij zelf ook de handen uit je mouwen en voorzien jullie de klanten van nieuwe dakbedekking en voeren jullie diverse reparaties uit. Je zorgt ervoor dat jullie veilig kunnen werken, de werkzaamheden correct worden uitgevoerd en dat kwaliteit voorop staat . Wanneer het werk klaar is controleer jij of alle werkzaamheden naar wens zijn uitgevoerd en alles netjes is achtergelaten.

Functie-eisen

  • Minimaal 5 jaar ervaring als dakdekker
  • Ervaring in met leidinggeven
  • In het bezit van een VCA (of bereid deze te halen)
  • Rijbewijs B

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is actief sinds 1992 en gespecialiseerd in renovatiewerkzaamheden en nieuwe dakbedekking. Deze werkzaamheden vinden voornamelijk plaatst in de provincies Groningen en Drenthe. Ze werken met verschillende soorten materialen aan platte daken en ze zijn VCA-gecertificeerd. Je komt te werken in een team waar zowel binnen het bedrijf als op het dak een goede sfeer heerst.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan als voorman dakdekker. Je krijgt daarbij een contract via Abiant en afhankelijk van leeftijd en ervaring bieden wij jou een salaris conform cao een bruto uurloon tussen de € 14,- en € 17,-. Het betreft een baan voor langere tijd en bij wederzijds goed bevallen kom je in dienst bij het bedrijf.

Raak jij enthousiast van deze vacature en ben jij voorman die wij zoeken? Reageer dan voor 24 juni. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de vacature ‘meewerkend voorman dakdekker’? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Scheemda, telefonisch te bereiken op 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via