Vacature: Magazijnmedewerker parttime

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 24 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een ster in dingen tot in de puntjes regelen en wil jij graag aan de slag in het magazijn? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een bedrijf in  Joure zijn wij op zoek naar een enthousiaste parttime magazijnmedewerker die een leuke baan voor onbepaalde tijd zoekt! 

Het gaat hierbij om een baan waarbij je in ieder geval op maandag en vrijdag werkt. Je kunt eventueel wanneer je dit zou willen ook een extra dag krijgen. Als magazijnmedewerker ben jij een spin in het web en zorg je dat iedere dag alles weer tot in de puntjes geregeld is. Je heb veel verschillende werkzaamheden. Hierbij kun je denken aan: ontvangst goederen, bestellingen klaarzetten, laden en lossen en daarnaast zorg je dat het magazijn schoon en werkbaar is. Het is hierbij belangrijk dat je overzicht houdt en dat alle bestellingen die voor 15:00 binnen zijn dezelfde nog verwerk worden. Uiteraard doe je dit niet alleen maar ben je hier samen met je collega's verantwoordelijk voor. Voor de functie is het belangrijk dat je goed om kan gaan met computers, dat je leergierig bent en snel kunt schakelen en dat je fysiek sterk bent in verband met zware pakketten. 

Functie-eisen

  • Beschikbaar op maandag en vrijdag;
  • Woonachtig in omgeving Joure;
  • Fysiek sterk;
  • Communicatief vaardig.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever bestaat uit een team van 2 medewerkers. Nu zoeken ze ter uitbreiding iemand die het team wil komen versterken in het magazijn. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het versturen van ruim 350 bestellingen per dag. Het is een groeiend en bloeiend bedrijf met enthousiaste medewerkers! Ze verkopen verschillende soorten dierenvoer, wat word verspreid door Post Nl. Er heerst een fijne sfeer en er zijn volop mogelijkheden om te leren van je collega's. Je collega's gaan voor elkaar door het vuur en weten van aanpakken.

Wat wij bieden

Abiant biedt jou fulltime baan voor langere periode. Daarnaast bieden wij een salaris  dat passend is bij jouw opleiding en ervaring. Dit zal tussen de €11,- en €14,- bruto per uur zijn. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van ongeveer 09:00 - 17:00.  Al met al een zeer interessante baan voor mensen die uitdaging zien in het werken in een jong, innovatief en groeiend bedrijf. Begin jij liever vandaag dan morgen? Dat is een goed teken! 

Wil jij binnenkort nog starten als parttime Magazijnmedewerker? Solliciteer dan voor 27 juni. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in  Joure op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via