Vacature: Montagemedewerker

  • Salaris Tussen € 14,- en € 19,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Veendam
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Op zoek naar een nieuwe uitdaging en voorzien van twee rechterhanden? Heb je affiniteit met de bouw en ben je gemotiveerd en leergierig? Dan hebben wij een mooie vacature!

Op verschillende locaties in Nederland ga jij je bezighouden met het monteren van prefab aluminium maatwerkproducten. Op de bouwlocaties werk je nauw samen met andere bedrijven en is het gewenst dat je communicatief vaardig bent. Vanwege de reisafstanden is het belangrijk dat je bereid bent om te overnachten. Wanneer je blijft overnachten zorgen wij er natuurlijk voor dat er aan niets ontbreekt. Zo verzorgen wij een eigen hotelkamer, het avondeten en na het ontbijt krijg je een lunchpakket mee voor overdag. Daarnaast ontvang je bovenop je salaris een toeslag van € 40,- per dag aan extra overnachtingsvergoeding. Het is belangrijk dat je geen last hebt van hoogtevrees, omdat je veelal middels een steiger op hoogte moet werken.

Binnen de organisatie zijn opleidings- en doorgroeimogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Ook bestaat de mogelijkheid om je BE rijbewijs te behalen.

Functie-eisen

  • Bereid om te willen overnachten
  • Technisch inzicht
  • Affiniteit met de bouw
  • Afgeronde MBO opleiding in de bouw, metaal of installatie
  • Rijbewijs B(E)
  • VCA- Certificaat

Ook als je niet aan alle functie-eisen voldoet, maar wel heel enthousiast wordt van deze vacature komen we graag met je in contact. Wij bieden ook de mogelijkheid om de benodigde opleidingen of trainingen te volgen.

Over het bedrijf

De opdrachtgever is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en plaatsen van duurzame prefab aluminium maatwerkproducten. Op bouwlocaties door heel het land worden hun producten geleverd aan woningbouw, utiliteitsbouw en renovatiewerkzaamheden. Hiermee bedienen wij onder meer woningcorporaties, bouwbedrijven, projectontwikkelaars, architecten en vastgoedbeheerders.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een afwisselende en uitdagende functie waarin je nauw samenwerkt met je collega’s. Je salaris wordt conform cao bepaald en ligt tussen de € 14,- en € 19,- per uur afhankelijk van je ervaring en leeftijd.

Spreekt jou de vacature 'Montagemedewerker' aan? Solliciteer dan voor 25 juni! Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Scheemda. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via