Vacature: Monteur prefab schoorstenen

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau VmboMavoMbo

Over de functie

Weet jij van aanpakken en wil jij met een team van ervaren collega's schoorstenen bouwen en plaatsen? En heb jij technisch inzicht en geen hoogtevrees? Lees dan snel verder!

Jij gaat met behulp van je collega's prefab schoorstenen in diverse soorten en maten bouwen. Dit zijn collega's die van aanpakken weten en gezelligheid hoog op hun lijstje hebben staan.
Zodra je de schoorstenen hebt gebouwd ga je met je collega's richting de klant om de schoorsteen daadwerkelijk te plaatsen zodat je ook direct het eind resultaat kunt zien. Het is dus een echte uitdaging om de klant tevreden te stellen met het strakke werk dat jullie afleveren.

Functie-eisen

  • Bij voorkeur enige ervaring in een soort gelijke functie
  • Je hebt geen hoogtevrees 
  • In het bezit van een geldig vca-certificaat 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is expert op het gebied van lichtgewicht schoorstenen. Doordat het bedrijf de schoorstenen zelf bouwt en plaatst wordt je betrokken bij het gehele proces en is geen werkdag hetzelfde.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een uitdagende en wisselende functie aan als monteur prefab schoorstenen die bij goed bevallen voor langere tijd is. Je wordt intern opgeleid dus ervaring is niet noodzakelijk. Het werk zien liggen en weten van aanpakken is belangrijker. Je wordt betaald conform cao waarbij jou uurloon tussen de € 11,75 en € 15,- bruto per uur ligt.  

Ben jij enthousiast geworden om als monteur prefab schoorstenen aan de slag te gaan bij dit bedrijf ? Reageer dan zo snel mogelijk, maar voor 25 juni op deze vacature. Heb je vragen of wil je meer informatie over deze functie 'monteur prefab schoorstenen'? Neem dan gerust contact met ons op uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via