Vacature: Productiemedewerker

  • Salaris €12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Werken in de productie levert ook wat op! Zo zie je direct resultaat van je eigen werk. In deze functie als productiemedewerker verwerk je dagelijks orders met kunsttofmaterialen zodat de klant zijn bestelling op tijd ontvangt. Je voert hierbij assisterende en uitvoerende taken uit.

Samen met je collega`s maak je producten zoals ventilatieroosters en dorpels. Je werkzaamheden bestaan uit het bedienen van machines, maar ook uit het handmatig in elkaar zetten van producten. Daarnaast voer je kwaliteitscontroles uit om de kwaliteit van de producten te garanderen. Voer je onderhoudswerkzaamheden uit en vul je de voorraden op tijd aan. Natuurlijk ruim je jouw werkplek en machines netjes op aan het einde van je dienst. Het is een fysieke en actieve baan, wat zorgt voor een leuke en afwisselende functie!

Ben jij goed in samenwerken en heb je wellicht al ervaring in een productieomgeving? Reageer dan nu direct! 

Functie-eisen

  • Werkervaring in een productieomgeving
  • Je werkt netjes en nauwkeurig
  • Je woont in de regio Groningen

Over het bedrijf

Je komt te werken voor een technische groothandel die altijd gaat voor het maximale resultaat voor zijn klanten. De klanten kunnen bouwen op het assortiment, deskundig advies en goed doordachte oplossingen. Je komt te werken in een klein, hecht team met betrokken collega`s waarbij je elkaar helpt als het nodig is. Er heerst een informele bedrijfscultuur waarbij de de deur van de directeur altijd open staat.

Wat wij bieden

Wij bieden je een leuke functie met ruimte voor ontwikkeling en opleiding. Het salaris is €12,08 bruto per uur en betreft een fulltime functie voor een langere periode. Ben je geïnteresseerd in deze vacature als productiemedewerker solliciteer dan gelijk of in ieder geval voor 16 juni 2023. 

Deel deze vacature via