Vacature: Bezorger

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Uithuizen
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMavoMbo

Over de functie

In jouw functie als bezorger witgoed kom jij bij particulieren over de vloer om nieuwe apparaten te leveren en vervolgens te installeren. Daarom verwachten wij dat jij technisch inzicht hebt. Met jouw vlotte, maar correcte handeling van leveren maak jij klanten blij met hun nieuwe apparaten! Zit jij binnenkort op een bus vol met nieuw apparatuur? Lees dan snel verder.

Jouw nieuwe werkgever zoekt een bezorger voor onder andere witgoed. 's Ochtends stap jij in de bus of auto om apparaten bij klanten thuis te leveren. Naast het leveren ga jij de apparaten ook bij de klanten installeren. Het gaat hierbij om onder andere: wasmachines, koelkasten en televisies. Jij bent representatief en hebt communicatieve vaardigheden waardoor jij goed de klant kan bedienen.

Functie-eisen

  • Jij bent in het bezit van een geldig VCA-certificaat (of bent bereid deze te halen)
  • Jij bent in het bezit van een B-rijbewijs
  • Jij hebt technisch inzicht en hebt twee rechterhanden

Over het bedrijf

Jij gaat aan de slag voor een werkgever uit omgeving Uithuizen. Het bedrijf is actief in de installatietechniek. Het bedrijf kent een prettige bedrijfscultuur. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie als bezorger. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring conform cao Metaal en techniek. De salarisrichtlijn is tussen € 10,-  en € 14,- bruto per uur. Het betreft een fulltime functie.

Ben jij straks de bestuurder op een bus gevuld met apparatuur? Reageer dan snel op deze vacature, maar voor 26 juni 2023. Voor meer informatie over de vacature 'bezorger' kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 319 96 30. Ook kan jij gerust even binnen lopen op onze vestiging in Bedum.

Deel deze vacature via