Vacature: Chauffeur grondverzet

  • Salaris Tussen € 11,- en € 19,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Peize
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMboMavo

Over de functie

Heb jij ervaring in de transportwereld en lijkt het je leuk om in de noordelijke provincies rond te rijden? Als chauffeur grondverzet vervoer je losgestorte vracht (denk aan zand, grond of grind), en lever je dit af met behulp van een autolaadkraan. Jouw nieuwe werkgever is een transportbedrijf in de omgeving van Peize. Ze zijn op dit moment op zoek naar een chauffeur voor op de containerwagen met laad- en loskraan, evenals op de wagen met een autolaadkraan. Veel variatie in je werk dus! Tijdens deze chauffeurswerkzaamheden zul je je voornamelijk gaan bezighouden in het vervoeren van zand of grond voor in de wegenbouw, waar je op de terugweg juist zorgt voor het vervoeren van het puin. Door jouw ervaring op een containerwagen (het liefst ook ervaring met een laad- en loskraan) is dit natuurlijk een eitje. Je zult niet alleen chauffeurswerk doen, maar je moet de plek waar je zand laadt of lost ook weer netjes achterlaten. Jij steekt graag je handen uit de mouwen, dit is voor jou dus geen probleem. Alles voor een blije klant! De vacature betreft een 40-urige werkweek en de werktijden zijn tussen 07:00-08:00 tot 16:00-17:00. Er wordt wel van je verwacht dat je flexibel bent, een uurtje langer blijven zitten is dan ook niet erg.

Functie-eisen

  • In het bezit van een CE rijbewijs, met code 95 en een bestuurderskaart
  • In het bezit van VCA (of bereid om te leren)
  • Flexibel

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een transportbedrijf in de omgeving van Peize. Het is een klein bedrijf met een familiaire sfeer, waar je ook de ruimte krijgt om alleen op pad te gaan. Het bedrijf houdt zich bezig met het transport van voornamelijk zand en aarde, maar af en toe ook bijvoorbeeld grind. Het is een nuchter bedrijf, waar men niet bang is om elkaar aan te spreken en te overleggen. Iedereen is niet bang om de handen uit de mouwen te steken en iedereen wil met de neus dezelfde kant op staan. Dit maakt dat het dus wel goed zit met de sfeer! Als het werk goed gaat, kun je hier voor lange tijd aan de slag.

Wat wij bieden

Naast een baan voor lange tijd, bieden wij een uurloon van €11,- en €19,- per uur, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Eventuele benodigde veiligheidsmiddelen zullen door ons worden voorzien. Interesse in de vacature? Reageer dan voor 24 juni aanstaande via de button. Vragen over de vacature? Bel dan naar ons kantoor in Leek, via telefoonnummer 0594-519944!

Deel deze vacature via