Vacature: Financieel medewerker

  • Salaris Tussen € 2325,- en € 5900,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Veendam
  • Opleidingsniveau MboHbo

Over de functie

Heb jij affiniteit met cijfers en ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarin jij je enthousiasme en verantwoordelijkheid kwijt kunt? Lees dan snel verder.

Als financieel medewerker krijg je bij onze opdrachtgever een uitdagende en verantwoordelijke functie op het gebied van debiteuren- en crediteurenadministratie. Jij zorgt er namelijk samen met jouw collega`s voor dat de administratie kloppend is en onderhouden wordt waar nodig. Jouw taken zullen met name bestaan uit het onderhouden van de debiteuren en crediteurenrelaties, het proactief beheren en benaderen van debiteuren maar ook het controleren, inboeken, opvolgen en waarborgen van de betalingen. Je codeert de inkoopfacturen, controleert en verwerkt alles betreft de crediteurenadministratie. Je bent ook bezig met de voorbereiding en uitvoering van uitgaande betalingen en jij bent het aanspreekpunt voor jouw collega's en leveranciers inzake de status van de betalingen.

Kort gezegd ben jij voor jouw collega's en leveranciers de spin in het web en jij bent essentieel in dit goed draaiende team van vier collega`s, omdat je met jouw bijdrage het teamdoel weet te behalen. 

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring als financieel-administratief medewerker / boekhouder;
  • Je beschikt over een afgeronde mbo-opleiding (bedrijfsadministratie/ assistent accountant/ praktijk diploma boekhouden of vergelijkbaar) in financiële richting.

Over het bedrijf

Wij bieden jou een unieke kans binnen een jong en groeiend bedrijf. Samen met vier collega's ben jij verantwoordelijk voor de financiële afdeling. Je past het beste bij deze organisatie wanneer je een open persoonlijkheid hebt en ook een geintje op zijn tijd kan maken. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en om door te groeien binnen de organisatie.

Wat wij bieden

Bij voorkeur ben je tussen de 32 en 40 uur per week beschikbaar en bij wederzijds goed bevallen wordt jou arbeidsovereenkomst omgezet naar een overeenkomst voor onbepaalde tijd. Jouw bruto maand salaris ligt tussen de € 2325,- en € 5900,- en is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Zie jij jezelf als financieel medewerker bij dit moderne en groeiende bedrijf in de omgeving van Scheemda? Solliciteer dan voor 26 juni. Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen, bel dan met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via