Vacature: Medewerker melkveehouderij

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Holwierde
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Word jij blij van de combinatie van koeien en machines? Dan is dit een geschikt melkveebedrijf voor jou, omdat het echt een combinatie van beide is. Nieuwsgierig, lees dan verder!

Tussen de koeien en op het land voel jij je thuis, dat is hetgeen waar dit bedrijf in iemand zoekt. Op dit bedrijf pak jij vooral de klussen met de trekker op, zoals het voeren en het landwerk. Wanneer er minder werk met de trekker is help jij mee met de overige klussen op het melkveebedrijf en neem jij af en toe een melkbeurt op je. Ook wanneer je nog niet zoveel ervaring hebt ben je welkom op dit bedrijf, zolang je maar gemotiveerd bent en affiniteit hebt met de veehouderij. 

Dit bedrijf is op zoek naar iemand die bij voorkeur in augustus kan starten. 

Functie-eisen

  • T-rijbewijs
  • Affiniteit met de melkveehouderij

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever heeft een melkveebedrijf in de regio Appingedam met ongeveer 140 melkkoeien.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime werkweek op dit leuke melkveebedrijf waar je veel kunt leren. Jouw salaris is conform de cao productiegerichte dierhouderij en ligt afhankelijk van je ervaring tussen de € 12,- en € 16,- per uur. Jonger dan 21 jaar? Dan ontvang je salaris afhankelijk van je leeftijd. Ook ontvang je reiskostenvergoeding en bouw je vakantiegeld en vakantiedagen op. 

Stap jij binnenkort graag op de trekker? Dan horen we graag van je voor 24 juni door middel van en reactie op deze vacature. Als je nog vragen hebt over deze vacature of meer informatie wil kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Spijk, je kunt even binnenlopen of bellen naar 0596 592 222. 

Deel deze vacature via