Vacature: Klantenservicemedewerker verhuisbedrijf

  • Salaris Tussen € 2500,- en € 3346,-
  • Aantal uren per week 32 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Hbo

Over de functie

Als klantenservicemedewerker bij een verhuisbedrijf ben je verantwoordelijk voor het soepel verlopen van aanvraag tot facturatie. Heb jij een dienstverlenende en enthousiaste persoonlijkheid? 

Wij zijn op zoek naar een klantenservicemedewerker die ervaring heeft met telefonisch klantcontact en op zoek is naar een baan met verantwoordelijkheden. Het belangrijkste in deze functie is dat je van organiseren houdt want jij bent verantwoordelijk voor alles wat er komt kijken rondom verhuisprojecten. Jij adviseert de klanten van begin tot eind. Denk hierbij aan het maken van offertes, het verzekeren van de goederen, tot het goed afhandelen van eventuele schades. Dit doe je telefonisch en per mail en incidenteel komt er ook een klant op bezoek op kantoor.  

Als klantenservicemedewerker beheer je de agenda's van de adviseurs in de buitendienst en daarnaast biedt je in jouw rol ook ondersteuning aan de directie voor de zakelijke klanten. Enige ervaring met B2B klanten is hierbij gewenst. Heb je ook ervaring in de administratie? Fantastisch! Want dan kan je ook ondersteuning bieden bij enkele administratieve taken van de financiële administratie.
Wij zoeken een collega die voor minstens 32 uur beschikbaar is van maandag tot en met vrijdag 08.30 tot 17.00 uur. 

Functie-eisen

  • Ervaring in een vergelijkbare functie
  • Je bent betrokken, vriendelijk en zorgvuldig
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een jong, modern en groeiend bedrijf. Jouw nieuw werkgever vezorgt dagelijks particuliere en zakelijke verhuizingen in Noord-Nederland. Regelmatig zijn ze ook in de rest van het land en zelfs internationaal actief. Zij streven ernaar om de verhuizingen zo goed mogelijk te laten verlopen en doen graag het stapje extra voor de klanten. Jouw werklocatie is op kantoor in Groningen met leuke collega`s die samenwerken erg belangrijk vinden. Ze zijn betrokken, geschoold en vakkundig.

Wat wij bieden

Je ontvangt een bruto maandsalaris tussen de € 2500 en € 3300 per maand op basis van een fulltime dienstverband en afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. 

Ben jij of ken jij de Klantenservicemedewerker die wij zoeken? Reageer dan nu snel of in ieder geval voor 16 juni 2023. Vragen? Bel naar onze Abiant vestiging in Groningen op het telefoonnummer 050-549 2840. 

Deel deze vacature via