Vacature: Bouwopruimer

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmbo

Over de functie

Als bouwopruimer zorg jij voor een schone en veilige werkomgeving. Jij houdt ervan om afwisselend werk te hebben en wil graag stappen maken in de bouw. 

Wat moet de bouw zonder jou? Kan jij snel werken én het overzicht bewaren in soms wat chaotische situaties? Dan is een baan als bouwopruimer net wat voor jou! 

Als bouwopruimer zit je niet gauw stil en ben je erg behulpzaam. Je bent veel aan het sjouwen en waar nodig ondersteun je jouw collega`s in hun werkzaamheden. Jij behoudt het overzicht, zorgt voor de verdeling van binnenkomende materialen en voorkomt diefstal. Een baan als bouwopuimer kan een mooie opstap zijn om door te groeien als vakkracht, waarbij wij je ook graag helpen met passende opleidingen. Wil jij werken in de bouw? Reageer dan nu direct! 

Functie-eisen

  • In bezit van VCA certificaat of bereid om dit certificaat via Abiant te behalen met een ééndagscursus
  • Je bent een echte aanpakker

Over het bedrijf

Jij kan voor verschillende opdrachtgevers komen te werken. De flexibiliteit voor het werken bij verschillende opdrachtgevers en projecten past perfect bij jou. Jij geeft jouw beschikbaarheid aan en wij regelen het werk voor jou. 

Wat wij bieden

Afhankelijk van jouw leeftijd, ervaring en de cao van onze opdrachtgever verdien je als bouwopruimer een salaris tussen de € 11,75 en € 16,00 bruto per uur.

Beschik jij over de juiste motivatie om als bouwopruimer aan de slag te gaan? Solliciteer dan (bij voorkeur direct) uiterlijk voor 23 juni 2023.
Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze vestiging Abiant Groningen via het telefoonnummer 050-549 2840.

Deel deze vacature via