Vacature: Aanpakkers met VCA gezocht!

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar afwisselend en uitdagend werk? En ben jij in het bezit van een geldig VCA certificaat? Lees dan snel verder!

We zijn op zoek naar aanpakkers die beschikbaar zijn voor verschillende werkzaamheden waarbij een VCA-certificaat een vereiste is. Je gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers waar je vaak één of meerdere dagen of perioden aan de slag kunt. Omdat het vaak om wisselende klussen gaat zullen je werkzaamheden divers zijn. Je kunt hierbij denken aan werkzaamheden als industrieel reiniger, laden en lossen van boten, heftruckwerkzaamheden, machinewerk en terreinwerk. 

Functie-eisen

  • In het bezit van een geldig VCA certificaat
  • Rijbewijs B en eigen vervoer
  • Flexibel inzetbaar

Over het bedrijf

Voor diverse opdrachtgevers van Abiant zijn wij regelmatig op zoek naar echte aanpakkers ter aanvulling van het bestaande team. Abiant is een van de grootste uitzendorganisaties van Noord-Nederland. Dagelijks zijn ruim 2.000 uitzendmedewerkers namens ons aan de slag. We zijn actief in sectoren die we van haver tot gort kennen, zodat we weten welke mensen er nodig zijn: echte aanpakkers met kennis van zaken. Dat zijn de mensen die bij Abiant werken; Abianters waar we trots op zijn.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een afwisselende functie in verschillende branches. Dagjes werk zonder verplichtingen op langere termijn. Het uurloon kan per klus verschillen en is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring maar ligt tussen de € 12,- en € 15,- bruto per uur. Ben je nog geen 21 jaar? Dan krijg je een bruto uurloon die hoort bij je leeftijd.

Ben jij er klaar voor om aan de slag te gaan voor Abiant? Solliciteer dan voor 30 juni. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'aanpakkers met VCA gezocht' ? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via