Vacature: Hockeytrainer

  • Salaris €15,-
  • Aantal uren per week 24 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Passie, gedrevenheid en begeleiding dit zijn de kenmerken die jou omschrijven als Hockeytrainer. Tijd over voor deze fantastische uitdaging? Reageer dan snel!

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een gepassioneerde hockey trainer om verschillende teams te leiden en te laten ontwikkelen. Als hockey trainer ben je verantwoordelijk voor het plannen en uitvoeren van de trainingen, het voorbereiden van het team op wedstrijden, het ontwikkelen van de mentale en fysieke vaardigheden van de spelers, het beleidgen van spelers, het communiceren met bestuur, ouders en andere belanghebbenden, het evalueren van het team en individuele spelers en het motiveren van het team om het beste uit zichzelf te halen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van de spelers tijdens trainingen en wedstrijden.

Functie-eisen

  • Je hebt bij voorkeur een ALO of CIOS opleiding of een relevant aansluitende opleiding.
  • Je hebt bij voorkeur HT2 (hockeytrainer 2) en minimaal 2 a 3 jaar hockey (trainers) ervaring.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever helpt bij het blijvend veranderen, ingrijpend te renoveren en merkbaar te ondersteunen. Zij helpen sportverenigingen om zich verder te professionaliseren.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een toffe uitdaging aan voor in de avonduren met voorkeur voor een langere periode. Je salaris is € 15,- bruto per uur conform cao. 

Word jij enthousiast na het lezen van deze vacature en lijkt het jou leuk om bij dit bedrijf aan de slag te gaan? Heb je nog vragen over de functie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op telefoonnummer 0597 59 11 15 of mail naar infoscheemda@abiant.nl.

Deel deze vacature via