Vacature: Magazijnmedewerker 2-ploegendienst

  • Salaris Tussen € 13,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Heerenveen
  • Opleidingsniveau OngeschooldMbo

Over de functie

Wil jij aan de slag bij een internationaal bedrijf in Heerenveen? Weet jij wel raad in het magazijn en is een 2 ploegendiensten voor jou geen enkel probleem? Dan is dit iets wat jou zeker aanspreekt. Een enthousiaste, gezellige magazijnmedewerker past zeker in dit team.

Als magazijnmedewerker draai jij je hand niet om voor doosjes, pallets en vrachtwagens. Het werk is niet moeilijk en je leert het snel! Je gaat aan de slag met het verzamelen van goederen, het sealen van pallets, het laden en lossen van de pallets en daarnaast zet je de pallets klaar voor verzending. De producten verschillen qua gewicht, de ene printer is 5 kilo maar de andere is met gemak 40 kilo. Het is daarom belangrijk dat tillen voor jou geen enkel probleem is. De komende 2 tot 5 weken verwachten ze extreme drukte vandaar dat ze op zoek zijn naar nieuwe medewerkers die het team willen ondersteunen! Wil jij samen met een vriend of vriendin aan het werk? Dan is dit de perfecte vacature voor jullie! Bij goed bevallen is het mogelijk om voor langere tijd aan de slag te gaan. Ook is dit een perfecte baan voor als je vakantiewerk zoekt. Samen met je collega's klaar jij de klus en zorg jij ervoor dat de opdrachtgever weer tevreden is!

Functie-eisen

  • woonachtig in de omgeving van Heerenveen
  • bereid om in 2 ploegendiensten te werken
  • fysiek sterk

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een grote speler op de markt. Ze maken onder andere de scanners voor bijvoorbeeld supermarkten. Zodra je er op let zie je de producten van het bedrijf overal! Er werken ongeveer 200 medewerkers binnen het bedrijf. Wat je voornamelijk merkt is dat collega's open en gezellig is. Er wordt een groot aantal orders verwerkt en samen klaren jullie de klus! Alles moet immers wel op tijd bezorgd worden.

Wat wij bieden

Abiant biedt jou fulltime baan voor onbepaalde tijd. Daarnaast bieden wij een salaris dat passend is bij jouw leeftijd en ervaring. Dit zal tussen de €13,- en €14,- bruto per uur zijn inclusief ploegentoeslag van 15 %. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 06:00 tot 14:15 en van 14:15 tot 22:30.

Wil jij binnenkort nog starten als magazijnmedewerker? Solliciteer dan voor 6 juli. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in  Joure op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via