Vacature: Fulltime chauffeur week 24+25

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wil jij graag onderweg met een bestelbus om goederen naar de klanten te brengen? 

Je bent onderweg in de regio van Groningen en levert belangrijke onderdelen aan verschillende klanten. Je start vanuit het magazijn in Groningen en bepaalt hierbij de meest efficiënte route voor jouw lading. Jij bent het aanspreekpunt voor de klant en zorgt ervoor dat de klant tevreden is met de levering. Je houdt je bezig met het laden en lossen van de bestelbus aan de hand van pakbonnen. Het betreft een functie voor iemand met jaren rij-ervaring, goede kennis van de noordelijke wegennet en een geldig B-rijbewijs. 

Zie jij jezelf dit werk doen en ben jij beschikbaar? Reageer dan nu direct.  

Functie-eisen

  • Je bent in bezit van een geldig rijbewijs B en hebt voldoende rijervaring
  • Je bent zelfstandig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je hebt MBO niveau 2 werk- en denkniveau.

Over het bedrijf


Het magazijn van onze opdrachtgever is gevestigd in Groningen en zij zijn specialist in de verkoop en snelle levering van transportonderdelen aan dealers, garagebedrijven en transportondernemingen. In Nederland en België, maar inmiddels ook ver daarbuiten. Ze bieden een leuke en informele werkomgeving met veel persoonlijke ontwikkelmogelijkheden. De teams kenmerken zich door medewerkers die werken met plezier, gedrevenheid en passie. Teamspirit en samenwerken zijn de waarden die staan voor de bedrijfscultuur.  

Wat wij bieden

Wij bieden een leuke bijbaan met een salaris tussen de € 11,75  - € 14,-- bruto per uur afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Ben jij de chauffeur die in week 24 en week 25 beschikbaar is? Solliciteer dan direct maar in ieder geval voor 10 juni 2023.

Vragen? Bel dan naar onze vestiging Abiant Groningen op het telefoonnummer 050- 549 2840.

Deel deze vacature via