Vacature: Vakantiewerk schoonmaker Hall Leonard

  • Salaris Tussen € 12,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 10 uur
  • Standplaats Nijehaske
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboHavo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een super leuke vakantiebaan waar je ook nog tijd genoeg hebt om van je vakantie te genieten?  Dan is een baan als schoonmaker in Heerenveen net wat voor jou! Het leuke van schoonmaakwerk is dat je direct resultaat ziet van jouw bezigheden. Wil jij drie keer in de week schoonmaken bij Hall Leonard? Lees dan verder.

Je gaat aan de slag bij Hall Leonard in Heerenveen. Je werkt in opdracht van een klein betrokken schoonmaakbedrijf. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het afnemen van de bureaus, stofzuigen en dweilen van de vloeren en het schoonmaken van de toiletten. Het zou mooi zijn als je al ervaring hebt met schoonmaakwerkzaamheden, maar het belangrijkste is dat je zorgvuldig werkt. Hoe de werkzaamheden er precies uitzien zal de opdrachtgever uitvoerig met je door spreken zodat je goed voorbereid te werk gaat! Je kunt aan de slag vanaf 24 juli tot en met 18 augustus. Je werkdagen zijn maandag, woensdag en vrijdag vanaf circa 16:00 tot 20:00. Je werkt altijd samen met 1 andere collega. Ook op andere projecten zijn er volop mogelijkheden in de avonduurtjes maar er zijn ook projecten in de ochtend. Kun jij hier in iets betekenen? We komen graag in contact.

Functie-eisen

  • ervaring als schoonmaker (bij voorkeur)
  • (deels) beschikbaar tussen week 27 en week 35

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een kleine onderneming uit de regio Joure. Persoonlijk contact staat voorop en er heerst een fijne onbevangen sfeer.  Het team bestaat uit ongeveer 10 mensen en stuk voor stuk werken ze met veel plezier en motivatie voor onze opdrachtgever. Werkplezier staat voor op daarnaast doen ze er alles aan om elke klant tevreden maken! Ondanks dat je altijd zelfstandig aan de gang bent in het kantoor maak je echt deel uit aan van het team. Je zult je gelijk welkom voelen binnen het team.

Wat wij bieden

Je gaat maandag, woensdag en vrijdag, vanaf 16:30 uur schoonmaken. Je werkt elke dag een paar uurtjes. Het is dus prima te combineren met school of een andere baan! Het betreft een dienstverband voor langere periode op vaste dagen. Het salaris is conform cao Schoonmaak- en glazenwassersbedrijf en zal tussen € 12,- en € 13,- bruto per uur zijn wanneer je 20 jaar of ouder bent. Het loon van een 18 jarige zit bijvoorbeeld op € 10,33. 

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als schoonmaker in Nijehaske? Solliciteer dan voor 1 juli. Heb je nog vragen over de vacature ' Vakantiewerk schoonmaker Hall Leonard'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via