Vacature: Oproepmedewerker Verhuizer

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau VmboMboHbo

Over de functie

Voor onze opdrachtgever in de stad Groningen zoeken wij medewerkers op oproepbasis. In deze functie ga jij helpen met het het laden en lossen, evenals het veilig in- en uitpakken van de goederen. Je komt te werken voor een bedrijf met een modern wagenpark en schone verhuiswagens en samen met je collega`s ga je aan de slag bij zowel particuliere -  als bedrijfsverhuizingen. We zoeken iemand die graag in een dynamische omgeving werkt en bereid is om de handen uit de mouwen te steken. Als verhuizer kan je verwachten dat je verschillende soorten ladingen zult behandelen, variërend van meubels tot delicate kunstwerken. Jij bent in staat om efficiënt en voorzichtig te werken om zo schades te voorkomen. 

Ben jij op zoek naar een flexibele (bij)baan? Wacht niet langer en solliciteer vandaag nog! 

Functie-eisen

  • Je woont in de stad Groningen
  • Je bent flexibel beschikbaar
  • Je bezit een goede fysieke conditie

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een verhuisbedrijf in Groningen. Zij verzorgen particuliere en zakelijke verhuizingen in het noorden met de focus op de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Als verhuisbedrijf denken zij graag mee en nemen zij het werk voor de klant uit handen. Zij willen de klant geheel ontzorgen tijdens een verhuizing en de klant snel thuis laten voelen in het nieuwe onderkomen van de klant. Zij zijn sterk in verhuiswerk!

Wat wij bieden

Het bruto-uurloon is afhankelijk van je leeftijd en ervaring en zal tussen de € 11,- en € 13,- zijn. Ben je geïnteresseerd in deze vacature als verhuizer op oproepbasis of ken je iemand die goed zou kunnen doen? Solliciteer dan direct, maar uiterlijk voor 7 juli 2023 of neem contact op met onze Abiant vestiging in Groningen op het telefoonnummer 050-549 2840.

Deel deze vacature via